Google for Education järjestää keskiviikkona 23.6. maailmanlaajuisen The Anywhere School -virtuaalitapahtuman, johon myös kaikki suomalaiset opettajat, opetusalan esimiehet, opetuksen it-vastaavat ja kaikki muut opetusalan ammattilaiset ovat tervetulleita.

The Anywhere School -tapahtuman ydinajatus on nimensä mukaisesti siinä, että viimeistään koronavuosi odotti, kuinka koulu ei ole vain yksi paikka, vaan se voi olla missä vain: vaikkapa keittiön pöydän ääressä, puiston penkillä tai perinteisesti luokkahuoneessa.

The Anywhere School järjestetään maailmanlaajuisen kattavuuden saamiseksi kolmella eri aikavyöhykealueella. Eurooppalaisille suunnattu tapahtuma on 23.6. kello 14 - 15.15.

Tapahtumassa pääset kuulemaan muun muassa, mitä oppilaiden osallistumista ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia Google for Education -palveluihin on tullut. Kuulet myös poikkeusajan kokemuksia neljästä eri koulusta ympäri maailmaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä ilmaiseen The Anywhere School -tapahtumaan 23.6.!

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!