Torstaina 18.2.2021 kello 17–18.30 on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kuulemaan Googlen opetusalan tuotekirjon kuulumisia suoraan Googlen ylimmältä johdolta. 

Learning with Google -tapahtumassa Google tuo opetusalan ammattilaisille ja opetusalasta kiinnostuneille viimeisimpiä uutisia tutuista tuotteista, kuten G Suitesta, Classroomista, Meetistä ja Chromebookista.


Poikkeuksellisen viime vuoden aikana opetusalan osaajille eri puolilla maailmaa kertyi  huikea määrä uudenlaista kokemusta Googlen tuotteiden opetuskäytöstä. Näitä inspiroivia tarinoita on myös luvassa puolentoista tunnin virtuaalitapahtuman aikana. 


Tapahtuman tervetulosanat lausuu Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai

Lue ilmaisesta tapahtumasta lisää tältä nettisivulta, jolta myös pääset ilmoittautumaan mukaan. Huomioi ilmoittautuessasi, että liityt oikean aikavyöhykkeen tapahtumaan (suomalaisten valinta on Europe, Middle East, Africa). 


Tule kuulolle tapahtumaan, jollaisia ei ole aivan joka päivä! Me cloudpointilaiset olemme myös mukana!
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Kuntapäättäjä, tervetuloa Chrome-tapahtumaan 19.5.2015
Kuntapäättäjä, tervetuloa Chrome-tapahtumaan 19.5.2015
23 huhtikuuta, 2015

Järjestämme yhteistyössä Googlen ja Businessforumin kanssa tiistaina 19.5.2015 Helsingin Hilton Kalastajatorpalla Chrome...

Kuntapäättäjä, tervetuloa Chrome-tapahtumaan 19.5.2015
Kuntapäättäjä, tervetuloa Chrome-tapahtumaan 19.5.2015
23 huhtikuuta, 2015

Järjestämme yhteistyössä Googlen ja Businessforumin kanssa tiistaina 19.5.2015 Helsingin Hilton Kalastajatorpalla Chrome...