Tovi sitten Googlen julkaisi beta-ohjelmaan Classroomin Originality Reports -toiminnon, joka on Google Docsissa toimiva tekstin alkuperäisyyden tarkistus. Toiminto skannaa oppilaan Classroomin tai Assigmentsin kautta palauttaman Docs-tiedoston ja vertaa sitä tuhansiin verkkosivuihin ja kirjoihin etsien yhtäläisyyksiä. Tavoitteena on helpottaa opettajien työtä oppilaan tekstin aitouden tarkistamisessa. Oppilaita toiminto tukee jo tehtävän kirjoitusvaiheessa antaen palautetta ja mahdollisuuden korjata tekstiä ennen sen palauttamista.

Monet asiakkaamme ovat jo toiminnon perään kyselleet. Viime viikolla BETT:in aikaan Google kertoi, että Originality Reports -toiminto julkaistaan kaikille G Suite for Education käyttäjille. Päivitys astuu voimaan vaiheittain seuraavan kuukauden aikana niille käyttäjille, joiden Google-tilin kielenä on englanti. Ensimmäisessä vaiheessa englanti on ainoa tuettu kieli, mutta testauksessa on jo muita kieliä. Toivomme tietysti saavamme mukaan suomenkielenkin jossakin vaiheessa.

OR_BETT_Screenshot (1).png

Maksuttomat G Suite for Education tunnukset tulevat sisältämään 3 tarkistusta per kurssi. G Suite Enterprise for Education sen sijaan sisältää rajattomat tarkistukset. 

Googlen suunnalla mietitään jo kuumeisesti Originality Reportsin seuraavia ominaisuuksia ja testauksessa on mm. toiminto, joka vertaa oppilaiden töitä toisiinsa.

Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Miten hyvä CRM-ratkaisu palvelee yrityksen toimintaa?
19 syyskuuta, 2019

Mikään ei ole asiakkaita tärkeämpää yritystoiminnassa. Siksipä asiakassuhteiden ylläpitämiseen kannattaa panostaa rutkas...

Kuntachrome 2017: Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua on nyt!
5 syyskuuta, 2017

Nyt viimeistään kannattaa ilmoittautua 10. lokakuuta järjestettävään Kuntachrome -tapahtumaan, sillä viimeiset paikat ov...

Kuntachrome 2017: Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua on nyt!
5 syyskuuta, 2017

Nyt viimeistään kannattaa ilmoittautua 10. lokakuuta järjestettävään Kuntachrome -tapahtumaan, sillä viimeiset paikat ov...