G Suite -tuotekokonaisuuden yksi kiitetyimmistä ominaisuuksista on palvelun jatkuva kehittyminen: Google julkaisee tasaisesti tuotteisiin uusia innovatiivisia ominaisuuksia, jolloin asiakas saa jatkuvasti enemmän vastinetta rahoilleen.

Me Cloudpointilla juhlimme tänä vuonna 10-vuotista taivalta Google-kumppanina. Palvelun kehitys näiden vuosien aikana on ollut hurjaa! Siitä huolimatta Google ei ole vuosien saatossa muuttanut monien muiden suurten kansainvälisten palveluntarjoajien tapaan lainkaan hintojaan.

Nyt on tullut aika päivittää palvelun hinta paremmin vastaamaan sen nykyistä sisältöä: 2.4.2019 alkaen Google nostaa globaalisti G Suite Basic -lisenssin hintaa 1 dollarilla ja G Suite Business -lisenssin hintaa 2 dollarilla. Odotamme edelleen Googlelta tarkkoja EUR-hintoja, ja tiedotamme asiakkaitamme aiheesta mahdollisimman pikaisesti.

 

Miten muutos vaikuttaa olemassa oleviin G Suite asiakkaisiin?

Vuosisopimukselliset asiakkaamme jatkavat sopimuksen uusimispäivään asti nykyisillä hinnoilla. Vuosittaisen sopimuskauden uusimisen yhteydessä hinnat päivittyvät vastaamaan 2.4.2019 voimaan astuvia hintoja.

Kuukausisopimuksellisille asiakkaillemme uudet hinnat astuvat voimaan 2.4.2019 alkaen, kuten globaalisti kaikille G Suite-asiakkaille.

Muutos koskee ainoastaan G Suite Basic ja G Suite Business asiakkaita. Google on ilmoittanut, että vastaavia muutoksia ei olla julkaisemassa G Suite for Education, G Suite for Nonprofits tai G Suite for Enterprise lisensseihin.

Vastaamme mielellämme kaikkiin aihetta koskeviin kysymyksiin ja tulemme lähiaikoina tiedottamaan asiakkaitamme tarkemmin.
 
Mia 
Google Cloud muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google muuttaa G Suite -tuotteiden hinnoittelua
Google muuttaa G Suite -tuotteiden hinnoittelua
17 tammikuuta, 2019

G Suite -tuotekokonaisuuden yksi kiitetyimmistä ominaisuuksista on palvelun jatkuva kehittyminen: Google julkaisee tasai...

Google Dokumenttiin kuvan lisäämisen uudet vaihtoehdot
Google Dokumenttiin kuvan lisäämisen uudet vaihtoehdot
17 tammikuuta, 2018

Käytitpä Google Dokumentteja sopimuspohjan luomiseen tai vaikkapa käyttöohjeen laatimiseen, todennäköisesti tarvitset te...

Google Classroom ennen ja jälkeen syksyn päivityksen
Google Classroom ennen ja jälkeen syksyn päivityksen
17 syyskuuta, 2018

Uuden lukukauden kunniaksi Google Classroomiin lisättiin Tehtävä-sivu. Uudistus on herättänyt paljon keskustelua: hyvää ...