Korona-virus aiheuttaa tällä hetkellä muutoksia monien koulujen arkeen. Tilanne elää tällä hetkellä päivittäisellä tasolla. Varmaa kuitenkin on, että etäopetuksen mahdollistaminen on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Tukeakseen oppilaitosten kykyä reagoida vallitsevaan tilanteeseen, Google ilmoitti viime hetkellä viikonlopun aikana peruuttavansa aiemmin ilmoitetun opetuksen Chrome-hallintalisenssin hinnan noston, jonka oli määrä astua voimaan tänään.

Opetuksen Chrome-lisenssin hinta tulee olemaan 23€/laite (alv 0%) 12.1.2021 saakka.

Jotta opiskelu ja työskentely kotoa käsin etänä olisi tarvittaessa mahdollisimman sujuvaa, Google ilmoitti viime viikolla laajentavansa kaikille G Suite -käyttäjille Hangouts-videoneuvottelun laajennetut ominaisuudet:

  • 250 osallistujaa/ neuvottelu
  • Videopuhelun live streamaus (max 100 000 osallistujaa per domain)
  • Videoneuvottelun tallennus (tiedosto tallentuu automaattisesti Google Drivelle)
Hangoutsin Enterprise-ominaisuudet ovat maksutta käytössä 1.7.2020 saakka. Päivitys astuu voimaan kaikille käyttäjille noin viikon sisällä.  
Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

 
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutta! Nyt YouTube myös Google Apps -tileissä
Uutta! Nyt YouTube myös Google Apps -tileissä
20 helmikuuta, 2013

Juuri julkaistun päivityksen myötä YouTube on saatavilla nyt myös Google Apps käyttäjille. Aikaisemmin palvelu on ollut ...

Uutuus: Kolmannen osapuolen sovellusten asentaminen Google Apps hallintapaneelista
20 marraskuuta, 2013

Google Apps for Business ja Google Apps for Education sovelluskokonaisuuksiin on mahdollista lisätä kolmannen osapuolen ...