Yrityksille suunnattuihin G Suite-kokonaisuuksiin on lisätty uusi tuote nimeltään Classroom. Tuote itsessään ei ole uusi, sillä se on ollut jo useita vuosia G Suiten oppilaitosille suunnatussa versiossa käytössä. Nyt se on kuitenkin laajennettu kaikille muillekin G Suite käyttäjille.

Google Classroom on helppokäyttöinen työkalu sähköisten oppimisympäristöjen luomiseen. Sitä voi käyttää tietokoneella tai mobiilisovelluksen kautta. Opintokokonaisuudet voivat olla yhden tai useamman henkilön vetämiä, ja kursseille liitytään kutsun tai koodin avulla. Kurssin sisällä voidaan käydä keskustelua, esittää kysymyksiä ja tehdä tehtäviä. Classroom toimii tiiviissä yhteistyössä Google Driven kanssa.

Ensi ajatuksella voisi ajatella, millaista käyttöä yrityksissä olisi kouluille suunnitellulla oppimisympäristöllä? Mahdollisuuksia on monia: uuden työntekijän perehdyttäminen, oman organisaation myyntiprosessin kouluttaminen, itseopiskeliympäristö esimerkiksi uuden IT-järjestelmän käyttöönottoa tukemaan ja monia muita. Classroom kurssin pohja on universaali, joten voit helposti käyttää sitä eri tarkoituksiin luomalla monipuolista sisältöä.

Classroom workshopit ovat jo pitkään olleet yhtiä suosituimmista koulutuksistamme oppilaitoksille. Jos kaipaat apua Classroomin kanssa alkuun pääsemiseksi, autamme mielellämme.

Mia Bergius
Google Cloud muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Koodaamalla lisätoimintoja Google-sovelluksiin
Koodaamalla lisätoimintoja Google-sovelluksiin
4 syyskuuta, 2015

Toisinaan yrityksillä ja oppilaitoksilla on sellaisia erityistoiveita, jotka eivät välttämättä täyty Google-sovellusten ...

Google Apps on nyt G Suite
Google Apps on nyt G Suite
30 syyskuuta, 2016

Google on tänään ilmoittanut uudistavansa Google Appsina tunnetuksi tulleen tuotekokonaisuutensa nimen. Tämä on osa suur...

Ohjaa oppilaat samalle verkkosivulle uuden Share to Classroom-lisäosan avulla
4 syyskuuta, 2015

Share to Classroom on uusi Chrome-lisäosa Googlelta oppilaitoksille. Sen avulla opettajat voivat helposti jakaa verkkosi...