Teknologiaosaamisen kehittäminen oppilaitoksissa on tärkeää, mutta aikaa on rajallisesti ja budjetit

ovat tiukkoja. Tässä voimme olla avuksi! Käynnistämme kunnille ja oppilaitoksille suunnatun tarjouskampanjan yhdessä Googlen kanssa. Mikäli hankit meiltä 30+ Chrome hallintalisenssiä 1.5 - 15.10.2017* välisenä aikana, saat samaan hintaan teknologiaosaamisen kehittämiseen suunnatun ratkaisukokonaisuutemme, joka sisältää:

  • Chrome tukipalvelu: Cloudpointin tuki arkisin klo.9.00-17.00 puhelimitse ja sähköpostilla. Maksuton Chrome tuki oppilaitoksesi tai kuntasi nimetylle pääkäyttäjälle sisältyy lisenssien hintaan vuodeksi ostopäivästä. 
  • Koulutus opettajien teknologiaosaamisen kehittämiseksi: Osallistu opettajien teknologiaosaamisen kehittämiseen kohdistuvaan puolenpäivän (3h) koulutukseen Helsingissä 14.9 tai Tampereella 9.11.2017. Koulutuksessa keskitytään erityisesti Google Classroomin ja Driven perustaitojen hallintaan opetuksen näkökulmasta. Jokaista kampanjaan sisältyvää ostoa kohden voit ilmoittaa 2 vapaavalintaista henkilöä koulutukseen.
  • Lahjakortti taso 1 sertifikaattikokeeseen: Rohkaise opettajiasi suorittamaan Google Education taso 1 sertifikaattikoe ammatillisen osaamisen todistamiseksi. Tarjoamme lahjakortin maksuttomaan kokeeseen 5 opettajalle oppilaitoksessasi.  

Chrome hallintalisenssin hinta oppilaitoksille on 23€/lisenssi. Sen avulla Chrome-tietokone liitetään keskitettyyn hallintaan, jolloin käyttöön saadaan yli 300 erilaista asetusta, joiden avulla laitteita voidaan hallinnoida.

Tartu erinomaiseen tarjoukseemme ja tilaa jo tänään: 09-4257 9282 tai myynti@cloudpoint.fi
*Tarjous voimassa kunnille ja oppilaitoksille, jotka ostavat ensiostoskerralla 30+ Chrome hallintalisenssiä Cloudpointilta 15.10.2017 mennessä.

CHROME KESKITETYN HALLINNAN EDUT

HELPPO ASENNUS: Laitteen liittäminen hallintaan tapahtuu hetkessä. Sen jälkeen ylläpidät yhtä helposti 10:tä tai 10 000:ta laitetta koulussasi, kunnassa tai kaupungissasi.

HELPPO YLLÄPITO: Keskitetyn hallinnan avulla käyttäjät, oletusasetukset ja -sovellukset voi määrittää hallintapaneelista ja ne astuvat välittömästi voimaan kaikissa organisaation laitteissa.

MONIPUOLISUUS: Asetuksia säätämällä Chrome-tietokone muokkautuu moneen: saat siitä yhteiskäyttöisen vierailijakoneen, infonäytön (digital signage) tai vaikkapa kokeen ajaksi lukitun laitteen. Koneen käyttötarkoitusta on myös helppo muuttaa vaihtamalla asetuksia.

KÄYTTÄJÄHALLINTA: Luo käyttäjät tai käyttäjäryhmät, sekä määritä heille oletusasetukset ja sovellukset. Chrome-laitteen käyttö on myös mahdollista estää verkkotunnuksen ulkopuolisilta käyttäjiltä tai kohdistaa vain valituille käyttäjille. Eri käyttäjäryhmille on mahdollista tehdä yksilöidyt asetukset, jolloin esim. alakoulun pienimpien ja yläkoululaisten asetukset voivat olla toisistaan erilaiset.

VARKAUSSUOJA: Pelkäätkö, että laite päätyy vääriin käsiin? Chrome-laite voidaan merkitä varastetuksi hallinnan kautta, jolloin sitä ei voida käyttää.

Samu Nurmi
myynti@cloudpoint.fi tai 09-4257 9282

Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: