Onko organisaatiossasi vielä käytössä Hangoutsia edeltänyt pikaviestin Google Talk? Jos näin on, suosittelemme päivittämään uudempaan versioon lähitulevaisuudessa, sillä Google on ilmoittanut lopullisesti ajavansa alas Talkin 26.kesäkuuta.

Pikaviestimen muutokset tapahtuivat jo useita vuosia sitten ja voi olla, että monelle ei Google Talk sano enää mitään. Osa vanhemmista asiakkaistamme kuitenkin edelleen käyttää tätä versiota. Päivityksen asentumiseen vaikuttaa pääkäyttäjän asettama hallinta-asetus, jonka myötä uudempaan versioon päivittäminen saattaa olla estetty. Näissä tilanteissa pääkäyttäjän tulisi ensimmäiseksi sallia Hangoutsin käyttö, jonka lisäksi suosittelemme samalla sallimaan Hangoutsin uusimman version nimeltään Meet.
Nämä asetukset löytyvät hallintakonsolista kohdasta Sovellukset->G Suite->Hangouts->Chat asetukset. Valitse käyttöön "Hangoutsin chat tai Google Talk" tai "Vain Hangoutsin chat".

Jos uuden pikaviestinversion käyttö on jo sallittu organisaatiossasi, saat päivitettyä sen käyttöön valitsemalla asetuksen "Kokeile uutta Hangouts-palvelua" sähköpostilaatikkoosi sisäänrakennetun pikaviestimen asetusvalikosta.

Mia

Google G Suite for Business & Education muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Googlen kirjautumissivu uudistuu huomisesta alkaen
Googlen kirjautumissivu uudistuu huomisesta alkaen
4 huhtikuuta, 2017

Huhtikuun 5.päivä uudistuu Googlen kirjautumissivu, jota käytetään kaikkien Google-tilien kanssa. Tuttuun tapaan se löyt...

Koodaamalla lisätoimintoja Google-sovelluksiin
Koodaamalla lisätoimintoja Google-sovelluksiin
4 syyskuuta, 2015

Toisinaan yrityksillä ja oppilaitoksilla on sellaisia erityistoiveita, jotka eivät välttämättä täyty Google-sovellusten ...

Hangouts Meet osallistujamäärät nousivat
Hangouts Meet osallistujamäärät nousivat
30 marraskuuta, 2018

Google on ilmoittanut nostaneensa videoneuvottelupalvelu Hangouts Meetin osallistujamääriä, joten entistä suurempien kok...