Etsimme joukkoomme Helsinkiin useampaa uutta tiimiläistä. Me Cloudpointilla olemme ketterä, kotimainen IT-alan yritys. Työyhteisönä olemme rento ja vastaanottavainen, tykkäämme viettää aikaa yhdessä ja meistä töihin pitää olla mukava tulla. Luotamme siihen, että jokainen meistä hoitaa oman tonttinsa ja voimme tukeutua toisiimme. Toimistomme on kaksikielinen, joten hyvä englanninkielen taito on ehdoton vaatimus työyhteisössämme. 

Valitettavasti emme ehdi vastata avoimiin työpaikkoihin liittyviin tiedusteluihin. Täytämme kuitenkin kaikki paikat välittömästi sopivan henkilön löydettyämme, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry(at)cloudpoint.fi.

Oletko sinä seuraava tekninen asiantuntijamme?

Etsimme joukkoomme osaajaa, jolta löytyy jo työkokemusta IT-alalta ja ennen kaikkea intoa syventää osaamistaan Googlen teknologian parissa. Tittelisi tulee olemaan Google Technical Specialist ja oman tilanteesi mukaan, työ voi olla osa- tai täysiaikaista.

Arvostamme Googlen tuotteiden tuntemusta, mutta emme vaadi sitä. Sen sijaan haluaisimme kuulla millainen koulutus- ja osaamistausta sinulla on IT-palveluiden ylläpidosta, tukihenkilönä toimimisesta ja laitteiden hallinnoinnista. Kaikenlainen järjestelmäosaaminen ja alan harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteeseen rekry(at)cloudpoint.fi ja kerro, miksi juuri sinä olisit loistava lisä tekniseen asiantuntijatiimiimme.

Kaupallinen tuottaja (rekrykoulutus Helsinki)

Työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti palvelumuotoilu ja tuotteistaminen: haluamme sinut, jolla on taitoa ja osaamista rakentaa yrityksen tuotetta ja palveluita. Haluamme kehittää toimintaamme sekä tuotteitamme, pysyä ajan hermolla ja edelläkävijänä toimialallamme. Toivomme siksi sinulta visiota siitä, miten muutamme yrityksemme tuotteet helposti ostettaviksi, myytäväksi, tuotettavaksi sekä ominaisuuksiltaan ylivertaiseksi. Työhön kuuluu myös markkinoinnin tehtäviä ja markkinoinnin kehittämistä.

Toivomme sinulta koulutusta tai kokemusta markkinoinnin ja viestinnän töistä sekä IT-alan tuntemusta. Aikaisempi kokemus tuotteistamisesta on erityisen positiivista. Olemme pieni työyhteisö, ja teemme töitä tiiminä, joten etsimme joukkoomme istuvaa tiimipelaajaa. Me pidämme sanastamme kiinni, kannamme kukin oman vastuumme ja arvostamme itseohjautuvaa oma-aloitteisuutta työssä - sinäkin? Saatat olla juuri etsimämme osaaja.

Työtehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, sillä englanti on yhteisön työkieli; ruotsin kielen taito on eduksi. Toimistomme sijaitsee Helsingissä.
Lue lisätiedot ja hae Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutukseen sen järjestäjän,
CreaMentors Oy:n, verkkosivuilta:
http://www.creamentorsakatemia.fi/valmennus/kaupallinen-tuottaja-rekrykoulutus-helsinki/

Avoinna myös 2 paikkaa Google Cloud tiimissä 

Etsimme joukkoomme sekä osa- että täysiaikaista sovelluskehittäjää. Lue lisää paikoista täältä.

Lauri Kaski
Google Cloud asiantuntija ja Cloudpointin toimitusjohtaja
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Avoimet työpaikat: Google Technical Specialist & Kaupallinen tuottaja
Avoimet työpaikat: Google Technical Specialist & Kaupallinen tuottaja
13 helmikuuta, 2017

Etsimme joukkoomme Helsinkiin useampaa uutta tiimiläistä. Me Cloudpointilla olemme ketterä, kotimainen IT-alan yritys. T...

Muunna Excel tiedostot entistä paremmin Google Laskentataulukoiksi Drivessä
Muunna Excel tiedostot entistä paremmin Google Laskentataulukoiksi Drivessä
22 toukokuuta, 2013

Kun lataat tiedostoja Google Driveen, voit valita haluatko säilyttää ne alkuperäisessä muodossaan vai muuntaa Google Dok...

Rekry: Etsimme ruotsinkielistä kouluttajaa Etelä-Suomeen
Rekry: Etsimme ruotsinkielistä kouluttajaa Etelä-Suomeen
5 tammikuuta, 2017

Etsimme Etelä-Suomeen keikkaluontoisesti työskentelevää ruotsinkielistä Google kouluttajaa. Olet mielellään jo kokemusta...