Google on julkaissut yrityksille uuden G Suite tuoteversion, joka tarkoittaa sitä, että entisen kahden version sijaan tarjolla on nyt kolme erilaista tuoteversiota: G Suite Basic (entinen Google for Work), G Suite Business (entinen Google Apps Unlimited) ja uutuutena vaativiin tarpeisiin suunniteltu G Suite Enterprise, joka soveltuu erityisen hyvin organisaatioille, jotka käsittelet salassa pidettävää materiaalia, kuten rahoitus- ja terveydenhuoltoalat.

Lähtökohtaisena ajatuksena on tarjota vaihtoehtoja, joista yritykset voivat valita parhaiten omaan käyttöönsä sopivan kokonaisuuden. Uutena ominaisuutena mahdollistuu myös eri tuoteversioiden sekoittaminen, eli yritys voi hankkia vaikkapa 10 Business lisenssiä, 3 Enterprisea ja loput Basic lisensseinä. Näin saadaan esimerkiksi hallintatunnuksiin käyttöön rajaton tallennustila, joka pitkässä juoksussa koituu ehdottomasti edullisemmaksi vaihtoehdoksi kuin Driven lisätilan hankkiminen niille organisaatioille, jotka sitä tarvitsevat.

Nykyiset G Suite Basic asiakkaat voivat päivittää tuotepakettinsa joko Business tai Enterprise versioon koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

Lähde: https://www.google.fi/intx/fi/work/apps/business/pricing.html

Voit ostaa kaikki Google G Suite-tuotepaketit kauttamme samaan hintaan kuin suoraan Googlelta, jonka lisäksi saat käyttöösi kattavan palvelutarjontamme, eikä sinun tarvitse maksaa lisenssejä luottokortilla.

Lisätiedot ja tilaukset:
Samu Nurmi

myynti@cloudpoint.fi tai 09-4257 9282

Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uusi tuoteversio G Suite Enterprise julkaistu
Uusi tuoteversio G Suite Enterprise julkaistu
2 helmikuuta, 2017

Google on julkaissut yrityksille uuden G Suite tuoteversion, joka tarkoittaa sitä, että entisen kahden version sijaan ta...

Google Dokumenttien malligalleria uudistuu
Google Dokumenttien malligalleria uudistuu
17 marraskuuta, 2016

Lähes kaikilla organisaatioilla on käytössään jonkinlaisia yhteisiä tiedostomalleja, joita ovat esimerkiksi yrityksen ta...

Katseluoikeuden jakaminen Google Sivustoilla
Katseluoikeuden jakaminen Google Sivustoilla
1 helmikuuta, 2018

Google Sivustoja käytetään paljon erilaisiin tarkoituksiin, joissa sivuston sisältö ei ole tarkoitettu julkiseksi, vaan ...