"Etätyö ei tarkoita, että työtä tehtäisiin työpaikan lisäksi vain kotona, vaan liikkuen eri paikoissa: kahvilassa, junassa matkustaessa, asiakkaan luona tai vaikkapa mökillä. Liikkuva työ tarkoittaa myös usein liikkumavaraa ajan suhteen. Liiketoiminnan mobilisoituminen muokkaa niin yksilöä, yrityskulttuuria kuin yhteiskuntaakin."

Taloussanomat on julkaissut tänään mielenkiintoisen artikkelin etätyön tuottoisuudesta ja me VerkkoApsissa tiedämme, että Google Appsit ovat avain onnistuneeseen etätyöskentelyyn.

Lue artikkeli täältä: http://www.taloussanomat.fi/tael-raportit/2012/09/14/liikkuva-tyo-on-tuottoisampaa/201237825/290


[zoom]

"Liikkuvan työn toteuttaminen ei ole rahasta tai välineistä kiinni. Välineisiin tehty sijoitus tuottaa helposti rahat takaisin. Sen sijaan kompastuskivenä saattaa olla vanhanaikainen ajattelu työn johtamisesta. Yrityksen työtavat ja tavoitteet pitää saada hyödyntämään käytettäviä välineitä tehokkaasti. Onnistumisen mittari on tuloksia synnyttävä luottamus työn eri osapuolten kesken.

Aikaisemmin Tiedonkin työntekijät reissasivat ympäri maailmaa, mutta virtuaalityökalujen myötä sitä ei tarvitse enää tehdä. Tieto säästi parissa vuodessa kymmeniä miljoonia euroja siirtyessään työmatkustelun sijaan käyttämään viestintä- ja ryhmätyöpalveluja, sähköistä työpöytää ja mobiilipalveluja. Kulujen lisäksi yrityksen hiilidioksidipäästöt pienenivät merkittävästi."
(Lainaus Taloussanomien artikkelista)

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Liikkuva työ on tuottoisampaa
Liikkuva työ on tuottoisampaa
28 syyskuuta, 2012

"Etätyö ei tarkoita, että työtä tehtäisiin työpaikan lisäksi vain kotona, vaan liikkuen eri paikoissa: kahvilassa, junas...

Ajanhallintaa Google Kalenterilla
Ajanhallintaa Google Kalenterilla
16 joulukuuta, 2022

Google Kalenteri on yleinen perustyökalu ajanhallintaan yrityksissä ja oppilaitoksissa. Joissain työpaikoissa sitä käyte...

Uutta Google Laskentataulukoissa
Uutta Google Laskentataulukoissa
12 joulukuuta, 2012

Google Laskentataulukot ovat jälleen saaneet ominaisuuksiinsa uutta: etsi -toiminto on nyt entistä helpommin saatavilla ...