Työstimme yhdessä Googlen ja useiden vapaaehtoisten opettajien kanssa (kiitos vielä osallistuneille!) viime syksynä Google Education Training Centerin suomennoksen oikolukua. Tämän prosessin myötä Google on nyt julkaissut Training Centerin itseopiskelumateriaalit suomenkielisenä yhdessä muiden pohjoismaisten kielialueiden kanssa. Samalla mahdollistui myös Googlen opettajille suunnattujen Educator 1 ja 2 sertifikaattien suorittaminen suomenkielellä.

Training Centerin löydät osoitteesta: edutrainingcenter.withgoogle.com

Mikä on Google Education Training Center?

Education Training Centerin avulla jokainen opettaja voi syventää omaa osaamistaan Google for Education tuotteisiin. Kyseessä on itseopiskeluportaali, josta löytyy materiaalia Google for Education tuotteiden opetuskäyttöön liittyen. Sisään voi kirjautua omalla Google-tunnuksella ja suorittaa omaan tahtiin maksuttomia opintokokonaisuuksia. Sisältö on jaettu perus- ja jatkokoulutukseen, jonka lisäksi löytyy myös laitteisiin liittyvää oppimateriaalia. Jokaisen osion lopussa tulee vastaan pieni testi, jolla voi seurata oppimansa omaksumista.

Sertifikaattikokeet 1 ja 2 on suunniteltu opettajille, jotka haluavat suorittaa erillisen kokeen oman osaamisensa todisteeksi. Kokeet ovat maksullisia ja ne suoritetaan erillisessä testiympäristössä rajatun ajan puitteissa. Kokeen suorittamisen jälkeen saa välittömästi tiedon siitä, onnistuiko kokeen läpäisemään vai ei.

Kokonaisuudessaan Training Centeristä löytyy paljon mielenkiintoista materiaalia, joten suosittelen lämpimästi tutustumaan sen sisältöön!

Mia
Google G Suite for Business & Education muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ keräsi ensimmäisenä vuotenaan n.250 miljoonaa käyttäjää
29 kesäkuuta, 2012

Google+ juhli eilen yksivuotissyntymäpäiväänsä. Google I/O 2012- tapahtumassa Google+ aiheisessa esittelyssä kerrattiin ...

Google+ keräsi ensimmäisenä vuotenaan n.250 miljoonaa käyttäjää
29 kesäkuuta, 2012

Google+ juhli eilen yksivuotissyntymäpäiväänsä. Google I/O 2012- tapahtumassa Google+ aiheisessa esittelyssä kerrattiin ...

Mindmap Google Drivessä
14 marraskuuta, 2012

Anne Rongas on kirjoittanut blogissaan mielenkiintoisen tekstin Google Driven yhdistämisestä mindmap sovellukseen nimelt...