Työstimme yhdessä Googlen ja useiden vapaaehtoisten opettajien kanssa (kiitos vielä osallistuneille!) viime syksynä Google Education Training Centerin suomennoksen oikolukua. Tämän prosessin myötä Google on nyt julkaissut Training Centerin itseopiskelumateriaalit suomenkielisenä yhdessä muiden pohjoismaisten kielialueiden kanssa. Samalla mahdollistui myös Googlen opettajille suunnattujen Educator 1 ja 2 sertifikaattien suorittaminen suomenkielellä.

Training Centerin löydät osoitteesta: edutrainingcenter.withgoogle.com

Mikä on Google Education Training Center?

Education Training Centerin avulla jokainen opettaja voi syventää omaa osaamistaan Google for Education tuotteisiin. Kyseessä on itseopiskeluportaali, josta löytyy materiaalia Google for Education tuotteiden opetuskäyttöön liittyen. Sisään voi kirjautua omalla Google-tunnuksella ja suorittaa omaan tahtiin maksuttomia opintokokonaisuuksia. Sisältö on jaettu perus- ja jatkokoulutukseen, jonka lisäksi löytyy myös laitteisiin liittyvää oppimateriaalia. Jokaisen osion lopussa tulee vastaan pieni testi, jolla voi seurata oppimansa omaksumista.

Sertifikaattikokeet 1 ja 2 on suunniteltu opettajille, jotka haluavat suorittaa erillisen kokeen oman osaamisensa todisteeksi. Kokeet ovat maksullisia ja ne suoritetaan erillisessä testiympäristössä rajatun ajan puitteissa. Kokeen suorittamisen jälkeen saa välittömästi tiedon siitä, onnistuiko kokeen läpäisemään vai ei.

Kokonaisuudessaan Training Centeristä löytyy paljon mielenkiintoista materiaalia, joten suosittelen lämpimästi tutustumaan sen sisältöön!

Mia
Google G Suite for Business & Education muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Rekry: Etsimme ruotsinkielistä kouluttajaa Etelä-Suomeen
Rekry: Etsimme ruotsinkielistä kouluttajaa Etelä-Suomeen
5 tammikuuta, 2017

Etsimme Etelä-Suomeen keikkaluontoisesti työskentelevää ruotsinkielistä Google kouluttajaa.  Olet mielellään jo kokemust...

Google Cloud Print poistuu - toteuta muutokset ajoissa
Google Cloud Print poistuu - toteuta muutokset ajoissa
24 syyskuuta, 2020

Google on ilmoittanut lakkauttavansa Cloud Printin tukemisen 31.12.2020. Monilla asiakkaistamme on Chromebookeilta tulos...

Muunna Excel tiedostot entistä paremmin Google Laskentataulukoiksi Drivessä
Muunna Excel tiedostot entistä paremmin Google Laskentataulukoiksi Drivessä
22 toukokuuta, 2013

Kun lataat tiedostoja Google Driveen, voit valita haluatko säilyttää ne alkuperäisessä muodossaan vai muuntaa Google Dok...