Julkaisemme Primus to Googlen 3.0 -päivityksen tänään ja haluamme kertoa hieman tarkemmin sen sisältämistä uusista ominaisuuksista sekä ennakkoon tammikuussa 2017 julkaistavan 4.0-päivityksen suunnitelmista. Primus to Google toimii pilvipalveluna, joten päivitys ei vaadi teiltä toimenpiteitä. Uusiin ominaisuuksiin on mahdollista tutustua Hangoutsissa 23.11.2016 klo.13.00. Liity mukaan: (https://hangouts.google.com/hangouts/_/cloudpoint.fi/primustogoogle3)

UUDET OMINAISUUDET


PÄIVITYS 3.0: SALASANOJEN NOLLAUSMAHDOLLISUUS OPETTAJILLE
Nyt oppilaiden unohtuneen salasanan nollaus onnistuu vaivaamatta ilman koulun IT-tukea. Primus to Google laajenee myös opettajien käytettäväksi alkaen salasanojen nollaamisoikeusta.

Opettajan tarvitsee vain ottaa kahden vaiheen tunnistus käyttöön ja pyytää Google-ympäristön pääkäyttäjää lisäämään itsensä toimintona varten luotuun ryhmään (2fa@domain.fi), jossa on kahden vaiheen tunnistautumisen pakotus päällä. Tämän jälkeen Primus to Googlen opettajanäkymään listautuu sekä opettajan luokanvalvojan roolin omat oppilaat, että ajankohtaisten aineryhmien oppilaat. Näkymästä voi valita yhden tai vaikka koko luokan nollauksen ja salasanalistan voi halutessaan tallentaa Google Driveen.

Päivitetyn Primus to Google käyttöoppaan löydät osoitteesta: https://goo.gl/hoMbp0

PÄIVITYS 4.0: CLASSROOM RYHMIEN HALLINTATYÖKALU
Tammikuussa 2017 julkaistavan päivityksen keskeisenä ominaisuutena tulee olemaan Classroom ryhmien hallintatyökalu.

Primuksesta haetaan kaikki uudet/ajankohtaiset kurssit ja vuosiryhmät. Ryhmistä lähetetään sähköpostiviesti opettajalle. Viestissä olevalla linkillä opettaja pääsee luomaan ryhmät joita tarvitsee Classroomissa ja ryhmäpalveluissa.

LIITY MUKAAN IDEOIMAAN PRIMUS TO GOOGLEN TULEVAISUUTTA

Me haluamme kuulla asiakkaidemme ideat ja toiveet Primus to Googlen tulevaisuudesta. Olemme perustaneet ideaportaalin, johon jokainen teistä voi liittyä mukaan kertomaan ominaisuustoiveista ja seuraamaan muiden lisäämiä ideoita. Portaali löytyy osoitteesta: primustogoogle.cloudpoint.fi
Portaali toimii englanniksi, mutta ideoita voi lisätä myös suomeksi.

ETKÖ VIELÄ KÄYTÄ PRIMUS TO GOOGLEA?

Primus to Google on Cloudpointin kehittämä oppilashallinnon integraatiotuote, jota käyttävät lukuisat suomalaiset kunnat ja oppilaitokset. Se luo automaattisesti Visman/Starsoftin Primus-oppilashallintojärjestelmän oppilaista ja opettajista käyttäjät Google for Education-ympäristöön. Työkalun käyttäminen on helppoa ja päivitysten ajaminen voidaan automatisoida täysin.

Yksittäisten käyttäjien lisäksi Primus to Googlella voidaan luoda myös Primuksen vuosiryhmät Googlen ryhmiksi, joiden avulla tiedon jakaminen Driveltä, Classroomista ja Gmailista onnistuu helposti kerralla isommallekin porukalle.
Lyhyesti, Primus to Google helpottaa käyttäjähallintaa ja vähentää merkittävästi järjestelmän ylläpitoon käytettyä aikaa.

Jani Närvänen
Cloudpointin koodivelho, jonka käsissä syntyvät kustomoidut sovellukset.

Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Testissä Chromecast, mikäs laite se tämä on?
Testissä Chromecast, mikäs laite se tämä on?
1 lokakuuta, 2013

Chromecast, Googlen Chrome-laiteperheen uusin tulokas, mahdollistaa verkossa sijaitsevan suosikkimediasi seuraamisen HDT...

Primus to Google - uudet ominaisuudet
Primus to Google - uudet ominaisuudet
22 marraskuuta, 2016

Julkaisemme Primus to Googlen 3.0 -päivityksen tänään ja haluamme kertoa hieman tarkemmin sen sisältämistä uusista omina...

Testissä Chromecast, mikäs laite se tämä on?
Testissä Chromecast, mikäs laite se tämä on?
1 lokakuuta, 2013

Chromecast, Googlen Chrome-laiteperheen uusin tulokas, mahdollistaa verkossa sijaitsevan suosikkimediasi seuraamisen HDT...