Training for Google Apps on uusi tuote, joka käyttöönotettuna tuo virtuaalisen kouluttajan Google Apps-sovelluskokonaisuuden sisälle. Näin käyttäjäsi saavat apua aina silloin kun tarvitsevat sitä nopeasti. Tuote pohjautuu jo useamman vuoden markkinoilla olleeseen maksulliseen Synergyseen, jonka Google taannoin osti ja integroi nyt osaksi tuotekokonaisuuttaan uudella nimellä. Training for Google Apps on maksuton tuote ja kokemustemme mukaan se on oivallinen lisä organisaation käyttäjien kouluttamiseen varsinaisten koulutusten ohella. Olemme käyttäneet sitä aikaisemmin suuremmissa käyttöönotoissa osana muutoksenhallintaa ja kokemukset uusiin sovelluksiin sopeutumisessa ovat olleet rohkaisevia. Myös lähituki voidaan osittain korvata tuotteen avulla kun ongelmatilanteissa apu on aina saatavilla suoraan sovellusten sisältä.

Mikä on Training for Google Apps?

Tuote on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen ja aina saatavilla. Google Apps-sovellusten sisällä toimiva tuote tarjoaa lyhyitä teksti- ja puhepohjaisia moduuleita koskien sovellusten eri toimintoja. Jos siis kaipaat apua esimerkiksi sähköpostin allekirjoituksen luomiseen, voit avata tähän liittyvän koulutusmoduulin suoraan sähköpostistasi ja saat apua hetkessä. Moduuleita on tarjolla runsaasti Gmailiin, Kalenteriin, Driveen, Dokumentteihin, Google+:saan ja Classroomiin. 

Tällä hetkellä Training for Google Apps ei toimi suomenkielellä. Käytössä olevia kieliä on mm. englanti, saksa, ranska yms. 

Näin pääset alkuun 

Training for Google Apps on helppo ottaa käyttöön kaikille organisaatiosi käyttäjille keskitetysti hallintapaneelin Chrome Managementin avulla (jos organisaatiossasi käytetään Chrome-selainta tai ChromeOS-tietokoneita). 

Jos haluat kokeilla sitä ensin itse, voit asentaa laajennuksen Chrome Web Storesta
Mia
Google for Work/EDU muutoksenhallinnan ja koulutuksen asiantuntija
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Tallenna verkosta suoraan Driveen
Tallenna verkosta suoraan Driveen
12 joulukuuta, 2012

Chrome Web Storesta on saatavilla uusi sovellus, Save to Google Drive, jonka avulla voit tallentaa verkkosisältöä suoraa...

Tallenna verkosta suoraan Driveen
Tallenna verkosta suoraan Driveen
12 joulukuuta, 2012

Chrome Web Storesta on saatavilla uusi sovellus, Save to Google Drive, jonka avulla voit tallentaa verkkosisältöä suoraa...

Uutuus: Google Drive plug-in for Microsoft Office
Uutuus: Google Drive plug-in for Microsoft Office
7 elokuuta, 2015

Osana Googlen ideologiaa luoda Drivestä avoin ja monipuolinen työskentelyalusta, on markkinoille saapunut uusi lisäosa G...