Google Apps Marketplace on sovelluskirjasto, josta Google for Work tai Education -pääkäyttäjät voivat ottaa käyttöön koko oman organisaation laajuudelle erilaisia lisätoimintoja tuovia sovelluksia. Myös yksittäiset käyttäjät voivat suunnata Marketplaceen. Tarjolla on runsaasti eri aihepiirien toimintoja ja lisää tipahtelee jatkuvasti. Osa tuotteista on maksuttomia, toiset saattavat jotakin kustantaakin. Tärkeintä kuitenkin on se, että ne integroituvat saumattomasti Google Apps-tileihin, jolloin niiden käyttäminen on helppoa ja mahdollista yhden kirjautumisen avulla.  
Helpottamaan lukuisten sovellusten välillä surffailua, Marketplacen ulkoasu on uudistettu kokonaan. Nyt etusivun yläreunan navigoinnista löytyy nopeasti oikoreitit esimerkiksi yritystyökaluihin ja koulutusosioon.

Koulutussovellusten puolelta löytyy myös kehittämämme Primus to Google, joka on levinnyt laajaan käyttöön ympäri Suomea. 

Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Upota kuva sähköpostiin
Upota kuva sähköpostiin
8 lokakuuta, 2012

Kuvia voi lähettää sähköpostin liitteenä, mutta jos et aina halua muistuttaa erillisestä liitteestä tai haluat vain yksi...

Google Apps Marketplace uusiutui
Google Apps Marketplace uusiutui
10 syyskuuta, 2015

Google Apps Marketplace on sovelluskirjasto, josta Google for Work tai Education -pääkäyttäjät voivat ottaa käyttöön kok...

CloudLock tuo Google Appseihin lisäturvaa
17 lokakuuta, 2012

Uutuutena Verkkoapsin tuotevalikoimassa CloudLock, jonka avulla saat lisäturvaa Google Appseihin. Kysy lisää: myynti@ver...