Google Apps Marketplace sisältää satoja kolmannenosapuolen sovelluksia, joilla voit täydentää Google for Work/ Education-sovelluskokonaisuuksien toimintoja. Aikaisemmin ainoastaan yritysten ja oppilaitosten pääkäyttäjät saattoivat asentaa Marketplacesta toimintoja käyttöön, mutta tästä päivästä alkaen niiden asentaminen on mahdollista myös kaikille käyttäjille. Näin jokainen voi liittää lisää ominaisuuksia omaan Google for Work/ Education ympäristöönsä.
Marketplaceen pääset tutustumaan Google-sovellusten oikean yläkulman navigointipainikkeen alta. Valitse ensin lisää ja sen alta löydät kohdan " Lisää Apps Matketplace -kauppapaikasta". 
Marketplacesta löydät runsaasti mm. erilaisia CRM, myynnin, HR ja markkinoinnin työkaluja. Opetuspuolelle löytyvät vielä erikseen education sovellukset. " Manage your Apps" -kohdan alta löydät käyttöösi jo asennetut sovellukset. 
Oletusasetuksen mukaan kaikki käyttäjät voivat nyt lisätä sovelluksia Marketplacesta. Organisaatioiden pääkäyttäjät voivat rajata tätä vaihtoehtoa luomalla hyväksyttyjen Marketplace sovellusten listan, jolloin oman organisaation käyttäjät löytävät Marketplacesta vain nämä vaihtoehdot:
Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Apps Marketplace uusiutui
Google Apps Marketplace uusiutui
10 syyskuuta, 2015

Google Apps Marketplace on sovelluskirjasto, josta Google for Work tai Education -pääkäyttäjät voivat ottaa käyttöön kok...

Google Apps Marketplace uusiutui
Google Apps Marketplace uusiutui
10 syyskuuta, 2015

Google Apps Marketplace on sovelluskirjasto, josta Google for Work tai Education -pääkäyttäjät voivat ottaa käyttöön kok...