Edit 30.9.2016: Google Apps for Work palvelun uusi nimi on Google G Suite.

Edit 28.4.2016: Google on ilmoittanut, että keskisuurille yrityksille suunnattua kampanjaa jatketaan vuoden 2016 loppuun asti aikaisemmin ilmoitetuilla ehdoilla. Ainoana erona on se, että vuoden 2016 loppuun asti se koskee yrityksiä, joiden käyttäjämäärä on 100-3000 henkilöä.

Googlen kampanja tarjoaa keskisuurille yrityksille mahdollisuuden siirtyä kauttamme Google G Suite -sovelluksiin kesken nykyisen palveluntarjoajan sopimuskauden ilman lisäkustannuksia. Google G Suite sisältää yrityskäyttöön suunnitellun sähköpostin, kalenterin, Driven tiedostojen hallintaan ja tallennukseen, Hangouts -videoneuvottelut, sekä monia muita tehokkuutta ja nykyaikaista työskentelyä tukea sovelluksia.

Monet yritykset pyrkivät ajoittamaan mahdolliset IT-ohjelmistojen päivitykset sopimuskauden vaihteeseen, jotta päällekäisiltä kustannuksilta vältyttäisiin. Toisinaan vanhat sopimukset saattavat olla pitkiä ja hankalasti muokattavissa, joka valitettavasti jarruttaa yritysten siirtymistä nykyaikaisiin ja yrityksen tarpeiden mukaan joustaviin järjestelmiin.
Googlen EA-kampanjan (Enterprise Agreement) avulla siirron nykyisestä Microsoftin ja IBM:n viestintäjärjestelmistä Google G Suite tai GoogleG Suite Unlimited -sovelluksiin voi aloittaa vaikka heti, sillä tarjoamme yhdessä Googlen kanssa edullisen tavan siirtyä uuteen järjestelmään. Tarjous sisältää Googlen lisenssit ilmaiseksi EA-sopimuskauden loppuun asti sekä käyttöönottopalvelut kauttamme veloituksetta.

Lisätiedot:
https://www.google.com/intx/en_uk/work/apps/business/enterprise-agreement?PCN_Code__c=a0n60000000sgZnAAI&utm_source=a0n60000000sgZnAAI&utm_medium=partnerreferral&utm_campaign=2015-APPS-EMEA-MMGOBIG-PARTNER-SCALE
Samu Nurmi
+358 400 666 325
samu@cloudpoint.fi


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google G Suite palvelut veloituksetta käyttöön vuoden 2016 loppuun saakka!
Google G Suite palvelut veloituksetta käyttöön vuoden 2016 loppuun saakka!
5 tammikuuta, 2016

Edit 30.9.2016: Google Apps for Work palvelun uusi nimi on Google G Suite. Edit 28.4.2016: Google on ilmoittanut, että k...

Mikä erottaa Google Apps-versiot toisistaan?
Mikä erottaa Google Apps-versiot toisistaan?
5 elokuuta, 2015

Google Apps-tuotekokonaisuudesta on saatavilla useampaa eri versiota. Kuulemme usein kysymyksiä näiden eri tuotteiden er...

Mikä erottaa Google Apps-versiot toisistaan?
Mikä erottaa Google Apps-versiot toisistaan?
5 elokuuta, 2015

Google Apps-tuotekokonaisuudesta on saatavilla useampaa eri versiota. Kuulemme usein kysymyksiä näiden eri tuotteiden er...