Uuteen lukukauteen valmistauduttiin Googlella jo heinäkuun puolella tuomalla Classroomiin uusia toimintoja ja tällä viikolla toiminnallisuuksia täydennettiin jälleen.

Pidä kurssi aktiivisena  kysymysten avulla
Classroomin alkuajoista lähtien kurssin streamille on voinut lähettää ilmoituksia ja tehtäviä sekä kommentoida niitä. Päivityspainikkeen paikka on vaihtunut etusivun oikeaan alakulmaan ja sen alta löytyy uutena päivitysvaihtoehtona myös kysymykset, joiden avulla voit aktivoida oppilaita liittymään mukaan kurssin keskusteluun. 
TeacherStudentQuestion-04.gif

Jaa uudelleen päivitys
Opettajat voivat uudelleen käyttää aikaisemmin streamille tekemänsä päivitykset kaikilta kursseiltaan. Kun valitsee uudelleen jaettavan päivityksen, voi sen sisältöä editoida ennen julkaisua.

ReusePost-05.gif

Google Kalenteri integraatio
Ensi kuussa saapuvan päivityksen myötä Classroom tulee luomaan automaattisesti oman kalenterin jokaiselle Classroomissa luodulle kurssille. Kalenteriin listautuvat automaattisesti tehtävien palautuspäivät ja sen merkintöjä on mahdollista tarkastella Classroomissa tai Google Kalenterissa. Lisäksi opettajat voivat manuaalisesti lisätä kurssin kalenteriin haluamiaan merkintöjä.
calendar-classroom-integration.png
Lisäksi opettajilta tulleen palautteen pohjalta on tehty pienempiä päivityksiä seuraaviin toimintoihin:

  • Päivitysten nosto: Kun opettajat haluavat oppilaiden löytävän vanhemman päivityksen helposti, voidaan se nostaa streamillä ylimmäiseksi
  • Vapaaehtoinen palautuspäivä: Pitkäaikaisia projekteja ja oppilasvetoisia tehtäviä ajatellen, opettajilla on mahdollisuus luoda tehtäviä, joihin ei ole pakollista asettaa palautuspäivää. 
  • Liitä Google Lomake päivitykseen: Opettajat hyödyntävät Google Lomaketta moniin tarkoituksiin: kokeisiin, palautteen keräämiseen tai vaikkapa liikuntapäivän ilmoittautumisien keräämiseen. Lähiviikkojen aikana Classroomiin lisätään ominaisuus, jonka avulla opettajat ja oppilaat voivat lisätä Google Lomakkeen Classroomin päivitykseen tai tehtävään. 

Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Classroomiin jälleen uusia toimintoja
Classroomiin jälleen uusia toimintoja
28 elokuuta, 2015

Uuteen lukukauteen valmistauduttiin Googlella jo heinäkuun puolella tuomalla Classroomiin uusia toimintoja ja tällä viik...

Tuorein eväin uuteen lukuvuoteen
Tuorein eväin uuteen lukuvuoteen
16 kesäkuuta, 2022

Syksy tuo uusia oppilaita, opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä sekä uudenlaisia käytänteitä kouluihin. Myös moni tutt...

Classroom saa joukon uusia ominaisuuksia uudelle lukukaudelle
Classroom saa joukon uusia ominaisuuksia uudelle lukukaudelle
8 heinäkuuta, 2015

Vielä nautitaan lomista, mutta uutta lukukautta ajatellen Classroom saa jo joukon uusia ominaisuuksia. Mukana on muutami...