Voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille ja säätiöille suunnattu maksuton versio Google Apps-tuotepaketista on vihdoin saatavilla myös Suomessa. Google Apps for Nonprofits-sovelluskokonaisuuteen kuuluvat kaikki Googlen suosituimmat sovellukset, kuten Gmail-sähköposti, Drive ja Dokumentit, Sivustot, Hangouts-videoneuvottelut ja paljon muuta. Mikä tärkeintä, sähköpostin saat toimimaan yhdistyksesi verkkotunnuksellasi (esim.etunimi.sukunimi@yhdistysnimi.fi) ja tallennustilaa postilaatikossa ja Drivessä on yhteensä 30 GB:tä. Ilmaisten tilien lisäksi Google tarjoaa yhdistyksille myös mahdollisuuden hakea AdWords-käyttörahaa sekä erityisominaisuuksia Youtube-kanavalle, joilla voidaan tukea yhdistyksen markkinointia.

Kuulutko siis urheiluseuran toimikuntaan, työskenteletkö hyväntekeväisyysjärjestössä tai voittoa tavoittelemattomassa yhdistyksessä? Kenties olet kulttuuriyhdistyksen aktiivi tai tunnet jonkun edellä mainituista. Google Apps for Nonprofits-ohjelma on saatavissa kaikille suomalaisille yhdistyksille ja säätiöille, jotka täyttävät Googlen kelpoisuusehdot. Lisäksi oma yhdistys pitää rekisteröidä TechSoup Suomeen, jonka kautta saa rekisteröinnissä vaadittavan vahvistuskoodin. Huomaathan, että Googlella on oikeus myös hylätä hakemus.

Kontaktoimme parhaillaan omia yhdistysasiakkaitamme asian tiimoilta ja autamme tulevaisuudessa myös uusia yhdistyksiä ja säätiöitä siirtymään Google Apps for Nonprofits-palveluun.
Olemme laatineet tuki- ja koulutuspalveluistamme edulliset hinnat Nonprofits-asiakkaille ja pikaisen tuen tarpeessa meidät tavoittaa arkisin klo.9-16.30 myös tukinumerosta 0600-309900 (1,98€/min+pvm).

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja Nonprofits-ohjelmasta:
09-4257 9282 tai info@cloudpoint.fi

Samu Nurmi
Cloudpointin vikkelä puhemies ja myyntitykki
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Maksuton Google Apps for Nonprofits on saapunut Suomeen
20 elokuuta, 2015

Voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille ja säätiöille suunnattu maksuton versio Google Apps-tuotepaketista on vihdoin...

Google Apps on nyt G Suite
Google Apps on nyt G Suite
30 syyskuuta, 2016

Google on tänään ilmoittanut uudistavansa Google Appsina tunnetuksi tulleen tuotekokonaisuutensa nimen. Tämä on osa suur...

Ohjaa oppilaat samalle verkkosivulle uuden Share to Classroom-lisäosan avulla
4 syyskuuta, 2015

Share to Classroom on uusi Chrome-lisäosa Googlelta oppilaitoksille. Sen avulla opettajat voivat helposti jakaa verkkosi...