Google Apps-tuotekokonaisuudesta on saatavilla useampaa eri versiota. Kuulemme usein kysymyksiä näiden eri tuotteiden eroista, sillä ne saattavat vaikuttaa nopeasti vilkaistuna liiankin samanlaisilta keskenään. Jokaisella tuotepaketilla on kuitenkin oma kohderyhmänsä.

Google Apps for Work ja Google Apps Unlimited

Ehdottomasti eniten kysymyksiä herättää yrityksille suunnattujen Google for Workin ja Google Apps Unlimited-pakettien erot. Oma vaikutuksensa tähän on varmasti myös sillä, että aikaisemmin yrityksille suunnattuja tuotekokonaisuuksia oli vain yksi ja se oli markkinoilla nimellä Google Apps for Business.

                 Kuvan lähde: https://www.google.fi/intx/fi/work/apps/business/pricing.html

Keskeisin ero näiden tuotepakettien välillä on tallennustilan määrä: edullisempi Google for Work sisältää 30GB:tä tallennustilaa jokaiselle käyttäjällä ja lisätilan hankkiminen on mahdollista portaittain valituille käyttäjille. Sen sijaan hintavampi Google Apps Unlimited sisältää rajattoman tallennustilan kaikille yrityksen käyttäjille. Se onkin ollut suosittu suuria tiedostokokonaisuuksia jatkuvasti käsittelevissä yrityksissä, kuten mainostoimistoissa.

Yritysten Google Apps-tuotepaketit hankit kauttamme samaan hintaan kuin Googlelta.

Google for Education ja Nonprofit

Yritystilien lisäksi tarjolla on opetuskäyttöön suunnattu maksuton versio tuotekokonaisuudesta (lue lisää) ja voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille suunnattu Nonprofit kokonaisuus, jonka hakeminen on aivan uusi mahdollisuus Suomessa, vaikka maailmalla toiminto on ollut saatavilla jo pitkään. Uudesta Nonprofit-versiosta lisätietoja saat kauttamme.

Mia
Google Apps asiantuntija ja kouluttaja
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Material Design - Googlen uusi visuaalinen suunta
13 marraskuuta, 2014

Material Design julkaistiin viime keväänä Google I/O:n yhteydessä ja hiljalleen sen vaikutus on alkanut näkyä myös meill...

Mikä erottaa Google Apps-versiot toisistaan?
Mikä erottaa Google Apps-versiot toisistaan?
5 elokuuta, 2015

Google Apps-tuotekokonaisuudesta on saatavilla useampaa eri versiota. Kuulemme usein kysymyksiä näiden eri tuotteiden er...

Tärkeä päivitys Driven tietokoneelleen asentaneille käyttäjille
Tärkeä päivitys Driven tietokoneelleen asentaneille käyttäjille
7 kesäkuuta, 2016

Google Driveä voi käyttää suoraan selaimen kautta, mobiilisovelluksilla tai sitten asentamalla Drive Desktop Client -työ...