Google Apps hallintapaneelin raportit ovat uudistuneet ja tarjolle on tullut aikaisempaa tarkempia valvontatyökaluja. Näiden avulla on helppo seurata oman verkkotunnuksen eri Google palveluiden käyttöä, ennakoida tietoturvariskejä ja tarvittaessa tulostaa raportin Google Laskentataulukoksi.

Raporteihin voit siirtyä hallintapaneelin etusivun Raportit -painikkeen kautta. 


Näiden raporttiosioiden välillä voit liikkua sivun vasemmasta reunasta

Kohokohdat: yhteenveto verkkotunnuksesi palveluiden käytöstä.
Tietoturva: Seuraa tietoturvaan liittyvää toimintaa kuten kuinka moni käyttäjistäsi on aktivoinut Kaksivaiheisen vahvistuksen, kuinka paljon kolmannen osapuolen sovelluksia on asennettu ja oman verkkotunnuksen ulkopuolelle jaettujen dokumenttien määrää.
Appsin käyttö: Tarkastele käyttäjäkohtaisia tietoja kuten sähköpostiviestien ja omistettujen Dokumenttien määrää. Suodattimien avulla voit helposti lajitella käyttäjiä. Täällä voit myös seurata tilin tallennuskapasiteetin kulutusta.   
Tilitapahtumat: Käyttäjätilien viimeaikaiset tapahtumat ja tilien tilan seuranta.
Tarkastukset (hallinnoi ja kirjautuminen): Valvo mahdollisia tietoturva uhkia seuraamalla IP-osoitteisiin perustuen tileihin kirjautumisia ja niiden yrityksiä. Pääkäyttäjät voivat hyödyntää raportteja epäilyttävän aktiivisuuden välttämiseksi. Hallinnoi -osioon tallentuu tieto hallinnan kautta tehdyistä muutoksista, kohtaan Kirjautuminen sen sijaan käyttäjien kirjautumistietoja.
Hallinnoi ilmoituksia: Ota käyttöön valitsemiasi ilmoituksia.
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!