Samsung on juuri ilmoittanut julkaisevansa uudet Chromebook 2-kannettavat. Uusista ominaisuuksista huolimatta, hinta pysyy Chromebookeille tyypillisen edullisena.

Samsungin Chromebook 2-kannettavista julkaistaan 11,6 ja 13,3-tuumaiset vaihtoehdot, joista jälkimmäisessä on FullHD-näyttö. Samsung kuvailee tiedotteessaan laitteita seuraavasti: "uudet koneet ovat saatavana mustana, valkoisena ja hopeanvärisenä. Suorituskyvyn parannuksen lisäksi koneissa on muun muassa riittoisampi akkukesto, valmiustilasta herääminen on entistä nopeampaa ja laitteen muotoilu on näyttävää. Laitteen kannessa on Galaxy Note 3:stakin tuttu nahkamainen rakenne. Miellyttävä tekstuuri näyttää tyylikkäältä ja sen ansiosta kannettavasta saa tukevan otteen."

Quick Start - uusi toiminto, entistä nopeampi Chromebook
Chromebook on aina ollut huippunopea, mutta uusi malli pesee tämänkin! "Suurien tiedostojen käsittely, multimediakäyttö ja moniajo eivät enää ole ongelma. Samsungin suorituskykyisen ja energiatehokkaan Exynos 5 Octa -suorittimen ansioita kone käynnistyy alle kymmenessä sekunnissa. Valmiustilasta herääminen täyteen käyttövalmiuteen tapahtuu alle sekunnissa. Akkukesto on peräti 8.5 tuntia, joten Chromebook kestää täyden koulu- tai työpäivän yhdellä latauksella. Myös web-kamera on päivittynyt paremmin palvelemaan videoneuvottelutarpeita."

Suomessa lukuisat koulut käyttävät Chromebookeja
Oppilaitokset ja opettajat ovat ottaneet Chromebookit omakseen myös Suomessa. Olemme toimittaneet laitteita useille kouluille ja kuulleet paljon positiivista palautetta sekä opettajilta että oppilailta.   

Samsungin Ossi Luoma toteaakin tiedotteessa seuraavasti:
"Chromebookkeja on otettu käyttöön jo suomalaisissakin kouluissa. Laitteiden hankinta- ja käyttöönotto- ja ylläpitokustannukset ovat merkittävästi perinteisiä tietokoneita edullisempia. Joissain tapauksissa se mahdollistaa muun muassa sen, että koulut voivat tarjota opiskelijoille omat Chromebookit."
Google Chrome-käyttöjärjestelmä päivittää automaattisesti itse itsensä, joten ohjelmat ovat aina ajan tasalla. Kirjautuakseen käyttäjä tarvitsee ainoastaan Google-tilin (tai voi hyödyntää myös vierasselaaja tilaa), minkä ansiosta yhtä Chromebookkia voi helposti käyttää useampikin opiskelija, perheenjäsen tai työntekijä. Laitehallinta hoituu kätevästi  Googlen hallintakonsolin avulla.

Chromebook 2 saapuu Suomeen toukokuun alussa. Silloin saat sen tietysti myös meiltä VerkkoApsista. 

Jos haluat etukäteen lisätietoja uudesta Chromebookista, ota yhteyttä myyntiimme: myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Samsung julkaisee Chromebook 2-kannettavat
Samsung julkaisee Chromebook 2-kannettavat
4 maaliskuuta, 2014

Samsung on juuri ilmoittanut julkaisevansa uudet Chromebook 2-kannettavat. Uusista ominaisuuksista huolimatta, hinta pys...