Eräs Gmailin tehokkaista ominaisuuksista on yhteystietojen automaattinen tallentuminen. Entuudestaan automaattisesti tallentuneet yhteystiedot ovat päivittyneet sellaisten henkilöiden kohdalla, jotka ovat aktivoineet Google+ profiilin ja juuri julkaistu päivitys vie toiminnon askeleen edemmäs.

Oletko joskus halunnut lähettää sähköpostia tutullesi, mutta ette ole vielä vaihtaneet sähköpostiosoitteita? Kun kirjoitat uutta sähköpostia, Gmail ehdottaa tästä viikosta alkaen Google+ -kontaktejasi vastaanottajiksi, vaikka et olisi vielä vaihtanut sähköpostiosoitteita heidän kanssaan.


Sähköpostiosoitteiden toimintaperiaate
Sähköpostin lähettäminen Google+ -kontakteille toimii totutusta poikkeavalla tavalla sähköpostiosoitteiden yksityisyyden suojaamiseksi. Sähköpostiosoitteesi ei näy Google+ -kontakteille ennen kuin lähetät heille sähköpostia, eivätkä heidän sähköpostiosoitteensa näy sinulle ennen kuin he vastaavat.


Voit valita itse kuka sinuun voi ottaa yhteyttä
Sähköpostin asetuksista (postilaatikon oikean yläkulman ratas -> asetukset) löydät valinnan, jossa voit itse määritellä voiko sinuun olla yhteydessä sähköpostitse Google+ palvelun kautta.
Vaihtoehtoina tarjolla on kaikki Google+ käyttäjät, laajennetut piirit, piirit tai ei kukaan. Valitse itsellesi mieleinen vaihtoehto.


Uusi toiminto saapuu Gmail-käyttäjille, jotka ovat aktivoineet Google+ profiilin seuraavien päivien aikana, mutta koskee ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaita. Kun toiminto on käytössä, saat ilmoitusviestin asiasta Googlelta. Google Apps-yritystilien kohdalla asetus ei ole automaattisesti päällä.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Gmailin allekirjoituksessa uusi ominaisuus
Gmailin allekirjoituksessa uusi ominaisuus
16 tammikuuta, 2013

Gmailin automaattinen allekirjoitus on mahdollista asettaa sähköpostin asetuksista, välilehdeltä Yleiset. Aikaisemmin mo...

Miksi Google Apps ilmaisen Gmailin sijaan?
14 tammikuuta, 2013

Google Apps -sovelluskokonaisuuden mukana tuleva Gmail ja kuluttajille suunnattu ilmainen Gmail ovat pääasiassa hyvin sa...

Google+ Hangouts On Air vihdoin myös Suomessa
15 elokuuta, 2012

Google Finland julkaisi tänään kauan odotetun ja takuulla mielekkään uutisen: Google+ Hangouts On Air on vihdoin käytett...