Google julkaisi eilen Yhdysvalloissa Tablets with Google Play for Education-palvelun, joka on erityisesti suunnattu alakouluikäisille oppilaille oppimisen tueksi. Tarkoituksena on luoda innovatiivinen, mutta turvallinen ympäristö oppimiseen.

Palvelu mahdollistaa tablettien ja niihin asennettavien Google Play for Education-sovellusten hallinnan keskitetysti oppimisympäristössä ilman kolmannen osapuolen tuotteita. Google Play for Education on Android-laitteille suunnatun sovelluskaupan oppilaitoksille kohdistettu lisäosa, jossa ladattavissa olevat sovellukset ovat opettajien hyväksymiä. 

Palvelun ottaminen käyttöön on tehty todella helpoksi oppilaitosten IT-vastaavia ajetellen ( video).
Hintaa palvelulla Yhdysvalloissa on tablet-laitteen hinta + 30 USD.
Uskomme, että ensi vuoden puolella palvelun käyttöaluetta laajennetaan, jolloin se olisi mahdollista saada käyttöön myös Suomessa.

Lähde: Official Google Enterprise Blog
Lisätiedot: Google Play for Education-palvelu
Lisätiedot: Tablets with Google Play for Education
Lisätiedot: Google Apps for Education

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google julkaisi Yhdysvalloissa Tablets with Google Play for Education-palvelun oppilaitoksille
14 marraskuuta, 2013

Google julkaisi eilen Yhdysvalloissa Tablets with Google Play for Education-palvelun, joka on erityisesti suunnattu alak...