Lounaalla luin Hesarin mielipidekirjoituksia ja silmiini osui kahdeksasluokkalaisen Toni Pietiläisen mielipidekirjoitus “Tietokoneiden hidastelu vie arvokasta oppiaikaa”. Hän kertoo, että koulussa koneiden käynnistykseen kuluu jopa yli 5 minuuttia ja joskus pitää mennä jopa käytävälle odottelemaan täksi ajaksi.

Aivan totta, hitaus ei saisi missään tapauksessa olla esteenä opinnoille, etenkään kun markkinoilla on laitteita, jotka ovat kaikkea muuta kuin hitaita.

Toni, kun luet tämän viestin olethan yhteydessä minuun, postitamme sinulle Samsungin Chromebookin opintojasi varten.

  1. Chromebook käynnistyy muutamassa sekunnissa ja on heti käyttövalmis. 
  2. Google Apps for Education säästää veronmaksajien varoja kun oppilaitokset saaavat samalla rahalla huomattavasti enemmän aikaiseksi. Lisenssit ovat täysin ilmaisia opetustoimelle ja oppilaitoksille (ei piilokustannuksia) ja Chromebookit saadaan keskitetyn hallinnan piiriin.
  3. Yhdessä Chromebook ja Google Apps ovat ylivoimainen yhdistelmä pedagogiseen tarpeeseen.

Tonille ja muille oppilaille mukavaa alkanutta syksyä toivottaen
Lauri

ps. Chromebookkeja käyttävät jo mm. Raahe, Kaarina, Mynämäki, Nousiainen, Kauniainen ja Parainen.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: