Bloggerin ja Google+:san kommentointi yhdistyi jokin aika sitten. Toiminto on ollut varsin toimiva, sillä nyt blogin kommentoinnissa näkyvät +1:set ja Google+:san puolelta saadut kommentit. Tästä viikosta alkaen Google+ kommentit yhdistyvät myös YouTube kommenttien kanssa. Tämä päivitys saapuu kaikkiin videoihin tämän vuoden lopulla. Kuvasta näet millaiselta tulevaisuudessa videoiden kommentointi tulee näyttämään.

Voit seurata keskustelua YouTube-kanavalla ja osallistua siihen itsekin Keskustelu-välilehdessä (jos kanavan omistaja on ottanut Keskustelu-välilehden käyttöön).
Uusi toiminto edellyttää, että olet jo yhdistänyt YouTube kanavasi Google+ profiiliin tai sivuun.

Sort and filter options

 

Kanavan kommenttien lukeminen

 

Tärkeimmät kommentit näkyvät ylimpänä. Näytämme listan ylimpänä kommentit ihmisiltä, jotka ovat Google+ -piireissäsi, kommentit muilta sisällön tekijöiltä ja kommentit suosituilta henkilöiltä. Jos haluat nähdä kommentit mieluummin aikajärjestyksessä, valitse Uusimmat ensin. Gmailin tapaan vastaukset kerätään viestiketjuiksi, jolloin keskustelua on helppo seurata.
Suodata esiin vain piireissäsi olevien ihmisten kommentit. Voit tarkastella kaikkia kanavassa julkaistuja julkisia kommentteja tai vain kommentteja ihmisiltä, jotka ovat Google+ -piireissäsi.
Kommenti muualta. Myös Google+ -julkaisut kanavasta näkyvät YouTubessa kommentteina. Nämä kommentit on merkitty tunnisteella "Google+ -palvelusta".
Kommenttien valvominen. Voit tehdä ilmoituksen roskapostikommenteista tai asiattomista kommenteista. Jos olet sisällön tekijä, voit myös käyttää kanavakommenttien valvontatyökaluja oman kanavasi kommenttien valvontaan.

Post a comment

 

Kanavakommenttien kirjoittaminen

 

Valitse, ketkä saavat nähdä kommenttisi. Oletuksena kommenttisi näkyy julkisesti YouTubessa. Voit käydä myös yksityisempiä keskusteluja jakamalla kommenttisi vain tietyille ihmisille tai Google+ -piireille. Valitse haluamasi ihmiset ja piirit klikkaamalla Muokkaa-painiketta.
Kommenttien jakaminen muualle. Voit jakaa kommenttisi myös julkaisuna Google+ -palvelussa. Vain valitsemasi henkilöt näkevät kommentin Google+ -palvelussa. Henkilöt näkevät kommentin myös kanavan Google+ -profiilissa tai -sivulla.
Käytä muotoilua. Voit muotoilla kommenttejasi tunnisteilla: *bold* → lihavoitu; _italics_ → kursivointi; -strikethrough- → yliviivaus
Lisää vaihtoehtoja. Klikkaa nuolta julkaisemasi kommentin oikeassa yläkulmassa. Muokkaa kommenttia tai Poista se. Klikkaa Estä vastaukset -vaihtoehtoa, jos haluat julkaista yksittäisen kommentin etkä aloittaa keskustelua. Klikkaa Estä jakaminen -vaihtoehtoa, jos et halua kenenkään jakavan kommenttiasi Google+ -palvelussa.
Ilmoitukset. Vastaanota ilmoituksia kommenttiesi vastauksista Googlen ilmoitustoiminnon kautta. Voit saada ilmoituksia sekä tietokoneella että mobiililaitteissa (voit hallita ilmoituksia muokkaamalla ilmoitusasetuksia). Voit myös kutsua muita mukaan keskusteluun mainitsemalla heidät kommentissasi.

Lähde: Official YouTube Blog ja Google

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Chrome to Mobile Beta
20 kesäkuuta, 2012

Chrome to Mobile Betan avulla voit siirtää esim. pöytäkoneella selaamasi sivut suoraan Android- laitteeseesi 

Uutuus: Training for Google Apps
Uutuus: Training for Google Apps
9 elokuuta, 2016

Training for Google Apps on uusi tuote, joka käyttöönotettuna tuo virtuaalisen kouluttajan Google Apps-sovelluskokonaisu...

Dokumenttien tiedostokokojen rajoitukset
19 heinäkuuta, 2012

Google Dokumenteissa on tiedostokoon enimmäisrajoitukset kun luot tai lataat niitä Driveen. Nämä on hyvä muistaa vaikkei...