Kun luot sisältöä verkkoon, haluat varmasti, että lukijat myös saavat tiedon materiaalin tekijästä.  Et ainoastaan huolehdi tekijänoikeuksistasi vaan samalla kasvatut omaa tunnettavuuttasi.
Tänään on julkaistu 2 uutta ominaisuutta, jotka tukevat alkuperäisen tekijän säilyvyyttä päivitysten kulkeutuessa joskus kauaksikin sosiaalisessa mediassa.

Verkkosivuille upotetut päivitykset

Verkkosivun ylläpitäjät voivat nyt lisätä julkisia Google+ päivityksiä verkkosivuilleen upotettuna muun sisällön oheen. Myös multimediaa sisältävät päivitykset toimivat upotuksissa, jonka lisäksi käyttäjät voivat merkitä päivityksiin mm. kommentteja ja +1:set.
Lisätietoa päivityksen upottamiseksi: embedded posts.

Kun haluat upottaa verkkosivullesi Google+ päivityksen, etsi julkiseksi jakoasetuksiltaan merkitty päivitys ja klikkaa oikean yläkulman nuolta, jolloin valikosta löytyy kohta Upota viesti.

Saat näkyville koodin, jonka kopioimalla voit upottaa päivityksen verkkosivullesi valitsemaasi kohtaan. 

Wordpress, eräs maailman suosituimmista verkkosivupalveluista, julkaisi myös tänään tiedotteen jossa kerrottiin uusista päivityksistä, kuten Google+ päivityksen upottamisesta Wordpress sivustolle.

Tekijätiedot 

Tästä päivästä alkaen Google Tekijätiedot yhdistyvät Google+ profiilien kanssa. Jos esimerkiksi kirjaudut Google-tunnuksellasi Wordpress.comiin, julkaisemasi artikkelit yhdistyvät automaattisesti Google+ profiilisi tietoihin. Lue lisää Tekijätiedoista.

Hyödyllinen kaltaisillesi kirjoittajille

  • Uutta! Katso analyysi omasta haussa näkyvästä sisällöstäsi.
  • Erota ja vahvista sisältöäsi hakutuloksissa.
  • Hanki lisää seuraajia Google+ -palvelussa.
  • Auta lukijoita löytämään muuta kirjoittamaasi sisältöä verkosta.

Hyödyllinen internetin käyttäjille

  • Auta käyttäjiä löytämään laadukasta sisältöä verkossa.
  • Tarjoa heille mahdollisuus ottaa yhteyttä sisällön tekijöihin Google+ -palvelun kautta.

Ominaisuutta pilotoidaan yhteistyössä kahden suuren julkaisualustan kanssa: WordPress ja Typepad. Tulevaisuudessa valikoima tulee laajenemaan.

Lisätietoja aiheesta: Help Center ja developer documentation.
Lähde:  Google+ Developers Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: