Google on jälleen julkaissut uutta meidän käyttäjien iloksi! Tästä päivästä alkaen voit nähdä Google Drivellä sijaitsevat kuvat ja videot Google+ galleriassasi. Kuvat sijaitsevat edelleen Drivellä, mutta ne ovat myös näkyvillä Google+:ssa. Kaikki materiaali pysyy yksityisenä sinulle kunnes jaat sen muiden katseltavaksi.

Jos päätät asettaa kuvia ja videoita näkyville myös Google+:san puolelle, ne järjestyvät automaattisesti aikajärjestykseen, löytyvät helposti ja automaattinen kuvien parannus saa ne näyttämään entistäkin paremmilta! Rinnakkain otetut kuvat saattavat jopa muodostua animaatioiksi tai panoraamaksi.

Saatat kuvia ladatessa törmätä myös muutamaan muuhun uudistukseen, jotka Google+:saan on tehty käyttäjien toiveiden perusteella:
Enemmän mahdollisuuksia kontrolloida Kohokohdat kuvia.Voit valita mitkä kuvistasi näkyvät Kohokohdissa ja siirtää ne haluamaasi kansioon. 

Kuvien lisääminen albumeihin. Voit valita tietyn kansion ja ladata uudet kuvat suoraan sinne.

Lähde ja kuva: Drive

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Pidennä vanhojen läppäreiden käyttöikää Chrome OS Flexin avulla
Pidennä vanhojen läppäreiden käyttöikää Chrome OS Flexin avulla
22 huhtikuuta, 2022

2000-luku on ollut vallankumouksellista aikaa tietoteknologian kehityksessä. Yksi nykyisen vuosituhannen suurimmista haa...

Tekoälyn tietoturva ja tietosuoja: Miksi Googlen lähestymistapa on tärkeä?
Tekoälyn tietoturva ja tietosuoja: Miksi Googlen lähestymistapa on tärkeä?
19 huhtikuuta, 2024

Tekoäly (Artificial Inteligence, AI) on mullistanut tapamme työskennellä. Uutta teknologiaa ja tekoälyä käytettäessä on ...

Virtuaaliopetuksen päivät
3 joulukuuta, 2012

VerkkoAps on paikalla Valtakunnallisilla Virtuaaliopetuksen päivillä tänään ja huomenna Helsingin Messukeskuksessa. Terv...