Google+ Android mobiilisovellukseen on tänään julkaistu uusia ominaisuuksia, jotka hyödyttävät erityisesti Google Apps for Business ja Education käyttäjiä. Uudet ominaisuudet saapuvat käyttäjille muutamien päivien sisällä.

Jaa kollegoille päivityksiä mobiilisti
Google+ Androidille tukee jatkossa useita käyttäjätunnuksia, joten voit kirjautua sekä työ että henkilökohtaiselle tilillesi ja vaihtaa niiden välillä vaivattomasti.

Rajattujen päivitysten avulla on helppo kohdistaa tiettyjä tilapäivityksiä vain oman organisaation käyttäjille. Niitä ei voi jakaa organisaation ulkopuolelle, joten sisäiseen käyttöön tarkoitettu tieto ei vahingossa pääse lipsahtamaan julkiseksi. 

Päivityksen myötä yritys- ja oppilaitoskäyttäjien profiilissa näkyvä kotiorganisaation domain merkintä tulee aikaisempaa selkeämmin esille. Näin on helpompi löytää etsimänsä henkilö.

Integroi yrityksen muut sovellukset Google+:saan
Tästä päivästä alkaen Google+ Domains API on kaikkien Google Apps asiakkaiden saatavilla. API:n avulla on mahdollista integroida Google+ organisaatiossa olemassa oleviin sovelluksiin ja prosesseihin.

Esimerkiksi Google kertoo Ocadon, joka on Google Apps asiakas ja käyttää Google+ Domains API:a synkronoidakseen Active Directorystä tiimejä työntekijöiden Google+ Piireihin. Näin voidaan varmistaa, että jokaisella työntekijällä on aina ajantasainen tieto Piirissään.

Lisätietoa kehittäjile Google+ Domains API:sta löytyy Google Apps Developer Blogista.

Lähde ja kuvat: Official Google Enterprise Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Sync palvelun poistuminen ei vaikuta Google Apps -asiakkaisiin
18 joulukuuta, 2012

Viime viikolla Google ilmoitti tuotevalikoimansa siivouksesta, jossa tarkoituksena on poistaa vanhoja ja vähän käytettyj...