Jos niin ikävästi pääsee käymään, että Android -laitteesi katoaa, kannattaa asiaan reagoida pikimmiten. Google Apps -hallintapaneelin kautta on mahdollista paikantaa laitehallintaan liitetyt mobiililaitteet ja etätyhjentää niiden sisältö tehdasasetuksille.

Toinen hyvä vaihtoehto kaikille Android -käyttäjille on tänään julkaistu Android Device Manager. Sen avulla voit soittaa laitteeseesi (vaikka se olisi äänettömällä!), jolloin löydät sen helposti vaikkapa sohvatyynyjen välistä. Mobiililaitteen paikantaminen kartalla ja etätyhjentäminen lukeutuvat myös sovelluksen ominaisuuksiin.

Android Device Manageriin pääset tästä linkistä: www.android.com/devicemanager 

Palvelu toimii Android 2.2:lla tai uudempaa versiota käyttävillä laitteilla. Toimiakseen sinulla tulisi myös olla käytössä Google tili. Myöhemmin julkaistaan myös Android Device Manager mobiilisovellus. 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!