Oletko koskaan työstänyt Google Esitystä viimeisen päälle edustavaan kuntoon ja huomannut, että mieluusti käyttäisit samaa hienoa tuotosta monien muidenkin esitysten pohjana?

Drivellä työskenneltäessä tämä ei varsinaisesti ole ongelma, sillä jokaisesta Google Dokumentista voi luoda hetkessä kopion (Tiedosto -> Luo kopio). Yksittäisen dian kopioiminen toiseen Esitykseen sen sijaan saattoi olla haastavampaa, mutta Googlella ollaan jälleen kerran kuunneltu käyttäjien toiveita ja uudistuksen myötä Chrome-selainta käytettäessä yksittäisiä Esityksen dioja tai elementtejä, kuten kuvia, voidaan kopioida Esityksestä tai diasta toiseen. Klikkaamalla kopioitavan kohdan päällä hiiren oikeanpuoleista näppäintä, saat esille kohdan "kopioi". Myös kopioimisen tuttu pikanäppäinyhdistelmä Ctrl+C  (⌘+C Macissa) toimii. Muistathan kuitenkin, että kyseessä on nimenomaisesti Chrome-selaimella toimiva ominaisuus. Muissa selaimissa kopioida voi esimerkiksi Verkkoleikepöydän avulla. Lisätietoja löydät tästä ohjeesta

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Hangouts-videoneuvotteluihin liittyminen ei enää vaadi Google-tiliä
Hangouts-videoneuvotteluihin liittyminen ei enää vaadi Google-tiliä
20 marraskuuta, 2015

Videoneuvottelut ovat nykyään niin yleinen tapa pitää yhteyttä ja järjestää kokouksia, että niihin liittyminen pitäisi s...

Hangouts-videoneuvotteluihin liittyminen ei enää vaadi Google-tiliä
Hangouts-videoneuvotteluihin liittyminen ei enää vaadi Google-tiliä
20 marraskuuta, 2015

Videoneuvottelut ovat nykyään niin yleinen tapa pitää yhteyttä ja järjestää kokouksia, että niihin liittyminen pitäisi s...

Varaa tapaaminen asiakkaan kanssa ilman viestien pallottelua
Varaa tapaaminen asiakkaan kanssa ilman viestien pallottelua
20 marraskuuta, 2019

Haluat tavoittaa potentiaalisen tai kenties jo olemassa olevan asiakkaan ja päästä keskustelemaan tarkemmin. Yhteisen aj...