Google julkaisi tänään tiedotteen blogissaan:  Malesian koululaitos ottaa Google Apps -sovelluskokonaisuuden käyttöön 10 miljoonan käyttäjän joukolle (oppilaat, opettajat, vanhemmat) osana koululaitoksen kehitysohjelmaa.
Tämän lisäksi käyttöön otetaan myös tehokkaita Chromebook -kannettavia tietokoneita.

Chromebook on tuotteena vielä varsin uusi, mutta silti maailmanlaajuisesti niitä on otettu käyttöön yli 3000 oppilaitoksessa.  VerkkoAps on toimittanut Suomessa Chrome -laitteita useille oppilaitoksille. Kun halutaan parantaa läsnäolo ja opiskelutehokkuutta, luoda oppimisesta hauskaa tai ohjata oppilaita kantamaan itsenäisemmin vastuuta oppimisestaan, Chromebook on oikea valinta!

Edullinen hinta ei suinkaan ole ainoa syy valita Chromebook, sillä markkinatutkimusyhtiö IDC:n vertailussa Chromebook-kannettavien, tavallisten tietokoneiden ja tabletien välillä selvisi, että Chromebook on 69% nopeampi ottaa käyttöön ja säästää 92% aikaa laitteiden hallinnoinnissa kuin verrokkinsa.

Suomessa me VerkkoApsissa olemme toimittaneet lukuisille oppilaitoksille Chromebook kannettavia ja tukeneet Google Apps for Education -sovelluskokonaisuuden käyttöönottoja. Ainoana yhteistyökumppanina, meiltä on mahdollista hankkia Chromebookeihin myös keskitetyn hallinnan palvelu.
Kysy lisää: myynti@verkkoaps.fi tai tutustu oppilaitoksille suunnattuihin sivuihimme.

Lähde ja lisätiedot: Google Official Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

VerkkoApsin sertifioitujen osaajien joukko on kasvanut jälleen
16 huhtikuuta, 2013

Googlella on yhteistyökumppaneilleen erilaisia sertifiointiohjelmia, joiden suorittaminen on vaativaa, mutta vastaavasti...

VerkkoApsin sertifioitujen osaajien joukko on kasvanut jälleen
16 huhtikuuta, 2013

Googlella on yhteistyökumppaneilleen erilaisia sertifiointiohjelmia, joiden suorittaminen on vaativaa, mutta vastaavasti...