Chromebook on uudenlainen, pieni ja tehokas tietokone, joka liikkuu käyttäjänsä mukana kaikkialla. Se käynnistyy sekunneissa ja muokkautuu yksilölliseksi tuhansien tarjolla olevien sovellusten avulla. Sisäänrakennettu virustorjunta ja automaattiset päivitykset takaavat huolettoman ja turvallisen käytön, jonka kulmakivenä on keskitetty hallinta organisaatioissa ja tiedon tallentuminen turvallisesti pilveen.

Me VerkkoApsissa olemme ainoa Google Chrome yhteistyökumppani Suomessa, joka tarjoaa organisaatiollesi mahdollisuuden hankkia Management Service -keskitetyn hallinnan palvelun.
Monipuolinen tehopakkaus
Pienikokoinen ja kevyt Samsung Chromebook on suunniteltu helposti liikuteltavaksi, mutta ominaisuuksiltaan järkälemäiseksi tehopakkaukseksi.
Chromebook käynnistyy vain muutamassa sekunnissa ja palautuu valmiustilasta välittömästi.
Yhdellä latauksella akku kestää jopa yli 8 tuntia. Samsung Chromebookia on saatavilla sekä sisäänrakennetulla 3G-ominaisuudella, että WiFi -yhteydellä.

Helppo ylläpitää, mahdollisuus keskitettyyn hallinnointiin

Chrome -laitteet on mahdollista liittää keskitettyyn hallinnointiin yhdessä Google Apps -sovelluskokonaisuuden kanssa. Pääkäyttäjä voi määritellä asetukset kaikkiin organisaation laitteisiin, jolloin suurten järjestelmäkokonaisuuksien ylläpito ja turvallisuus on helposti hallittavissa.


Chrome -laitteen voi ostaa monesta paikasta, keskitetyn hallinnoinnin saa Googlen Chromebook kumppanilta VerkkoApsista!

Turvallisuus sisäänrakennettuna

Chromebookin turvallisuus perustuu aina ajantasaiseen käyttöjärjestelmään ja sen monikerroksiseen suojaukseen. Päivityksistä ei tarvitse huolehtia, Chromebook päivittyy automaattisesti. Sisäänrakennetun virustorjunnan ansiosta hintavat ohjelmistohankinnat laitteen suojaamiseksi siirtyvät menneisyyteen.

Tuntuvaa kustannustehokkuutta

Chromebookit ja keskitetty hallinnointi poistavat monia yleisiä ja aikaavieviä ylläpitotehtäviä, kuten ohjelmistojen asennukset ja päivitykset. Ajankäytön tehokkuus säästää kustannuksia, jonka lisäksi ei ole tarvetta hankkia virustorjunta- ja varmuuskopiointiohjelmistoja.  

Vaivaton tiedonsiirto

Koska dokumentit, sovellukset ja asetukset eivät tallennu Chrome -laitteeseen, aikaa ei kulu suurien tietomäärien siirtämiseen laitteiston uudistamisen yhteydessä. Kaikki tieto on turvallisesti tallessa Googlen verkossa, josta se on aina käytettävissä kaikilta laitteilta.

Kaikki yhdessä paketissa

Chromebook tarjous yrityksille ja oppilaitoksille sisältää laitteiston, käyttöjärjestelmän, päivitykset ja verkkopohjaisen keskitetyn hallinnan. Enää ei ole tarvetta luoda monimutkaisia IT-ympäristöjä, sillä Chrome -laitteiden kanssa kaiken saa yhdessä paketissa.

Lisätietoja Chrome -laitteista.
Ota yhteyttä myyntiimme myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282 saadaksesi lisätietoja Chrome -laitteista!

Myymme vain yrityksille ja organisaatioille, jolloin koneiden minimitilauserä on 5 kpl.

 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: