Miljoonat yritykset ympäri maailman käyttävät päivittäin Google Apps -sovelluksia ja siksi Google kertookin, että heille on erityisen tärkeää varmistaa palveluiden toimivuus ja saavutettavuus.
Google Apps -asiakkaille tarjotaan 99,9% saavutettavuustakuu, jonka aikana ei esiinny työskentelyä haittaavia toimintahäiriöitä sovelluksissa.

Googlen juuri julkaiseman raportin mukaan vuosina 2010 ja 2011 todellinen saavutettu toiminnallisuus oli merkittävästi korkeampi kuin Apps -asiakkaille oli luvattu. Jälleen viime vuoden aikana yllettiin korkeaan tulokseen: tutkimuksen mukaan Gmail toimi moitteetta 99,983% ajasta. Tänä aikana on kuitenkin lisätty toimintaa haittaamatta lukuisia uusia ominaisuuksia sovellukseen.
Käytännössä tämä tarkoittaa noin 7 minuuttia kuukaudessa, jonka aikana mahdollisia häiriöitä palvelussa on saattanut esiintyä. Suurimmalla osalla käyttäjistä häiriöitä ei ole ollut lainkaan.

Blogissaan Google vielä muistuttaa, että jokainen Google Apps -käyttäjä voi koska tahansa seurata palvelujen saavutettavuutta Google Apps Status Dashboardista.

VerkkoApsin vinkki:
Gmail on paitsi tehokas ja toimiva, myös erittäin hauska viestintäväline! Aprillipäivän pilana alkanut sininen Gmail on nyt saatavilla Chrome Web Storesta!

Lähde: Google Enterprise Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Tutkittu ja todistettu: Gmailin saavutettavuus vuonna 2012
4 huhtikuuta, 2013

Miljoonat yritykset ympäri maailman käyttävät päivittäin Google Apps -sovelluksia ja siksi Google kertookin, että heille...

Liikkuva työ on tuottoisampaa
Liikkuva työ on tuottoisampaa
28 syyskuuta, 2012

"Etätyö ei tarkoita, että työtä tehtäisiin työpaikan lisäksi vain kotona, vaan liikkuen eri paikoissa: kahvilassa, junas...

Teknologia ei automaattisesti muuta työskentelyä parempaan
Teknologia ei automaattisesti muuta työskentelyä parempaan
24 syyskuuta, 2015

Jokainen yritys tarvitsee nykyään sähköisiä työkaluja. Asiasta on tullut niin vahva itsestään selvyys, että enää ei tarv...