Drivessä on ollut mahdollista jo kauan muuntaa vastaavanlaisia tiedostoja Google Dokumentit muotoisiksi asiakirjoiksi, laskentataulukoiksi tai vaikkapa esityksiksi. Suurena etuna tässä on mm. se, että Google Dokumenttien tallentaminen Drivelle ei kuluta käyttäjän 5GB:n (tai suurempaa) tallennustilaa.
On kuitenkin paljon yrityksiä, jotka eivät vielä ole siirtyneet Googleen ja siksi yhteensopivuutta Microsoft Office -tiedostomuotojen kanssa on parannettu huimasti.
Tänään julkaistun uutuuden myötä Android ja iPhone -laitteisiin voi asentaa Quickoffice mobiilisovelluksen, jonka avulla on mahdollista editoida Word, Excel ja Powerpoint -tiedostoja. Entuudestaan tämä on ollut mahdollista iPadilla työskenneltäessä.

Lisäksi Quicofficen yhteensopivuutta Driven kanssa on kehitetty. Nyt on helpompaa löytää ja käyttää Drive tiedostoja Quickoffice -mobiilisovelluksen sisältä. Kirjautumalla sisään Google Apps-tunnuksella saat näkyviin Jaettu minun kanssani, Tähdelliset ja Uusimmat tunnistein merkityt tiedostot ja kansiot Driveltäsi.

iPad ja iPhone käyttäjät voivat myös avata ja editoida tiedostoja suoraan Driven mobiilisovelluksen kautta. Avaa Drive, valitse tiedosto, tee tarvittavat muutokset hyödyntäen Quickofficea tallenna takaisin Driveen.
Google Apps for Business käyttäjät voivat asentaa Quickofficen mobiililaitteisiinsa nyt App Storesta ja Google Playsta.

Lähde ja kuva: Official Google Enterprise Blog

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Docs vinkki: etsi ja korvaa
Google Docs vinkki: etsi ja korvaa
28 syyskuuta, 2016

Monet pienet toiminnot helpottavat kiireistä arkea ja auttavat paikantamaan tietoa juuri silloin kun sitä tarvitset. Yks...

Google+ uutuudet erityisesti Google Apps for Business ja Education käyttäjille
Google+ uutuudet erityisesti Google Apps for Business ja Education käyttäjille
15 elokuuta, 2013

Google+ Android mobiilisovellukseen on tänään julkaistu uusia ominaisuuksia, jotka hyödyttävät erityisesti Google Apps f...