Gmailiin sisäänrakennetussa pikaviestimessä näkyy kuka kontakteistasi on vapaana ja kuka puolestaan varattuna. Joskus tavoittelet henkilöä hänen ollessaan vapaana ja ihmettelet miksi vastaus viipyy? Ehkä siksi, että hän onkin kirjautuneena Android -laitteestaan ja parhaillaan vaikkapa auton ratissa.
Google+ pikaviestin erottelee robottikuvakkeella Android -käyttäjät niistä, jotka ovat kirjautuneena tietokoneellaan. Sama ominaisuus on saatavilla myös Gmail Pikaviestimeen.

Toimi näin:

  • Siirry ratas -kuvakkeesta sähköpostin asetuksiin ja välilehdelle Labs
  • Etsi toiminto nimeltään Green Robot!
  • Klikkaa Ota käyttöön ja Tallenna

 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google tuo videoneuvottelun parhaat ominaisuudet kaikille
Google tuo videoneuvottelun parhaat ominaisuudet kaikille
4 maaliskuuta, 2020

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Korona-viruksen aiheuttamiin muutoksiin niin kouluissa kuin yrityksissäkin on syytä v...

Kalenteri vinkki: muistutukset
Kalenteri vinkki: muistutukset
19 kesäkuuta, 2012

Hyvä tapa merkitä ja muistaa tärkeät tapahtumat Google Kalenterissa on asettaa niihin muistutus joko sähköpostilla ja po...