Gmailiin sisäänrakennetussa pikaviestimessä näkyy kuka kontakteistasi on vapaana ja kuka puolestaan varattuna. Joskus tavoittelet henkilöä hänen ollessaan vapaana ja ihmettelet miksi vastaus viipyy? Ehkä siksi, että hän onkin kirjautuneena Android -laitteestaan ja parhaillaan vaikkapa auton ratissa.
Google+ pikaviestin erottelee robottikuvakkeella Android -käyttäjät niistä, jotka ovat kirjautuneena tietokoneellaan. Sama ominaisuus on saatavilla myös Gmail Pikaviestimeen.

Toimi näin:

  • Siirry ratas -kuvakkeesta sähköpostin asetuksiin ja välilehdelle Labs
  • Etsi toiminto nimeltään Green Robot!
  • Klikkaa Ota käyttöön ja Tallenna

 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Gmailin uudistettu esikatseluikkuna yhteystiedoille
Gmailin uudistettu esikatseluikkuna yhteystiedoille
20 heinäkuuta, 2012

Jos liikutat hiiren Gmailissa jonkin yhteystietosi nimen päälle (ei tarvitse klikata), avautuu sinulle pieni esikatselui...

Gmail haku etsii nyt kaikkialta
Gmail haku etsii nyt kaikkialta
12 marraskuuta, 2015

Jos haluat löytää jotakin postilaatikostasi, Gmailissa ehdottomasti paras keino tähän on hyödyntää hakua. Aikaisemmin pe...