Chromebook-laitteita, Samsung Series-5 Wifi*, 
sis. 12kk laitetuki ja takuu 302 EUR / kpl
Rajoitettu määrä DE-näppäimistöllä ja SWE/FIN-muutostarroilla saatavana HETI varastostamme!
Ota yhteyttä: myynti@verkkoaps.fi

 
Chromebook ja Chromebox ovat uudenlaisia, nopeampia tietokoneita. Ne käynnistyvät sekunneissa ja niiden muokaaminen omanlaiseksesi onnistuu tuhansien tarjolla olevien aplikaatioiden avulla. Automaattiset päivitykset takaavat huolettoman ja turvallisen käytön, jonka kulmakivenä on tiedon tallentaminen pilveen, jolloin et menetä mitään arvokkaasta tiedostasi, vaikka Chromebookisi putoaisi järveen tai varastettaisiin.

Tutustu Chrome- laitteeseen tarkemmin täällä.

Vuodenvaihteen tienoilla Chromebookin uusin versio kirmaa myös markkinoille. Odotamme innolla!

Lisätiedot: myynti@verkkoaps.fi

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset: