Voimme iloksemme kertoa, että ensimmäisenä yhteystyökumppanina Pohjoismaissa olemme saaneet uuden Google tuotteen myynti: Google Maps Coordinate nyt saatavilla VerkkoApsista!

Google Maps Coordinate on luotu yrityksille joiden henkilöstö liikkuu eri tehtävien ja tilausten parissa kaikkialla muualla kuin yrityksen omissa toimitiloissa. Sen avulla on mahdollista  jakaa työtehtäviä aina lähimpänä kohdepistettä olevalle henkilölle, jolloin asiakaspalvelu ja kustannustehokkuus kyetään nostamaan aivan uudelle tasolle.

 

Google Maps Coordinate on yrityksen henkilöstöresurssien hallintatyökalu, jonka avulla on mahdollista organisoida kustannustehokkaasti työtehtäviä yrityksen henkilöstön kesken hyödyntäen viimeisintä mobiiliteknologiaa.

Henkilöt näkyvät Google Kartalla, jolloin työtehtävien jakaminen lähimpänä kohdepistettä olevalle luonnistuu helposti säästäen kustannuksia ja mahdollistaen nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin.
Reaaliaikainen työtehtävien seuranta myös mahdollistaa aikataulujen suunnittelun pitkin päivää tehokkaasti, jolloin on mahdollista esimerkiksi rakentaa työntekijän päivän aikataulu niin, ettei pitkiin välimatkoihin asiakkaiden välillä kulu kohtuuttomasti aikaa.

Google Maps Coordinaten avulla on myös mahdollista jakaa työtehtävät lähimpänä kohdetta olevalle työntekijälle, joka puolestaan voi mobiilisti kuitata tehtävän vastaanotetuksi.

 
 

Kun työtehtävät jaetaan Google Maps Coordinaten kautta, yksityiskohtaiset tiedot työtehtävästä tallentuvat järjestelmään ja ovat sieltä tarkistettavissa koska tahansa, myös mobiilisti juuri siellä missä työtä tehdään.

Muita tehokkaita ominaisuuksia tuotteessa ovat mm. työ- ja lokaatiohistorian tallentuminen, jonka avulla on helppo seurata ja kehittää yrityksen toimintaa myös tulevaisuudessa. Järjestelmään on myös mahdollista tallentaa tietoja asiakkaasta, reiteistä ja mahdollisista ruuhka-alueista, joita kannattaa liikkuvassa työssä välttää.

Lisätiedot tuotteesta ja hinnoittelusta: myynti@verkkoaps.fi tai 09-4257 9282 

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Kuka teki muutoksen ja milloin? Tiedot paremmin esille Drivessä
Kuka teki muutoksen ja milloin? Tiedot paremmin esille Drivessä
15 tammikuuta, 2014

Paljon puhutaan yhdessä työskentelystä verkossa, mutta sen todellisen ilon ja helppouden ymmärtää kun on kokeillut Googl...

Uusi tuote saapunut myyntiin VerkkoApsissa: Google Maps Coordinate
Uusi tuote saapunut myyntiin VerkkoApsissa: Google Maps Coordinate
24 elokuuta, 2012

Voimme iloksemme kertoa, että ensimmäisenä yhteystyökumppanina Pohjoismaissa olemme saaneet uuden Google tuotteen myynti...

Google Maps Coordinate toimii mobiilisti nyt myös iPhonessa
11 tammikuuta, 2013

Google Maps Coordinate toimii mobiilisti nyt myös iPhonessa!