Google+:san jakamiskenttä on saanut uuden toiminnon, jonka avulla voit myös lähettää sähköpostin valitsemillesi Piireille kun kohdistat postauksesi heille.

Share- ikkunan alareunassa lukee kohta Lähetä sähköpostiviesti myös piirille Piirisi, jonka avulla sähköpostiviestin lähettäminen onnistuu. Teksti ilmestyy näkyviin silloin kun valitset Piirin tai Piirejä, joille haluat postauksesi jakaa.

Toiminto antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden muistuttaa toisia henkilöitä tärkeistä tapahtumista esim. projekti- tai muiden työryhmien kesken. Luo henkilöistä Piiri ja jaa tärkeät muistutukset nopeasti myös henkilöiden sähköposteihin Google+:san kautta. Kun asetat postauksen näkyvyydeksi vain kyseisen Piirin, muut käyttäjät eivät näe kirjoittamaasi sisältöä.

Toisaalta kannattaa myös muistaa, ettei kovin moni ole välttämättä iloinen jos täytät heidän postilaatikkonsa ilmoituksilla jokaiseen päivitykseesi. Tämän toiminnon kohdalla kannattaa priorisoida,  sillä oikein käytettynä se on tehokas lisä oranisaation sisäiseen viestintään.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

GetMo: Googlen uusi työkalu verkkosivujen mobiilikäytön parantamiseksi
GetMo: Googlen uusi työkalu verkkosivujen mobiilikäytön parantamiseksi
24 elokuuta, 2012

Internetiä käytetään jatkuvasti enemmän ja useammin mobiilisti. Tutkimusten mukaan jo 38 prosenttia suomalaisista käyttä...

GetMo: Googlen uusi työkalu verkkosivujen mobiilikäytön parantamiseksi
GetMo: Googlen uusi työkalu verkkosivujen mobiilikäytön parantamiseksi
24 elokuuta, 2012

Internetiä käytetään jatkuvasti enemmän ja useammin mobiilisti. Tutkimusten mukaan jo 38 prosenttia suomalaisista käyttä...

Google+ postaukset myös sähköpostiin
Google+ postaukset myös sähköpostiin
24 elokuuta, 2012

Google+:san jakamiskenttä on saanut uuden toiminnon, jonka avulla voit myös lähettää sähköpostin valitsemillesi Piireill...