Uutisoimme toissapäivänä Googlen uudesta päivityksestä, joka tuo Hangouts-videoneuvottelun Gmailiin, korvaten perinteisen videopuhelun. Aluksi toiminto lanseerataan Gmailin kuluttajaversioon ja lupasimme kertoa, jahka tiedämme Apps- käyttäjien julkaisuajankohdasta enemmän.

Toiminnon käyttöönotto kuluttajille on jo aloitettu ja jatkuu seuraavan parin viikon ajan. Google Apps- tileihin toiminto saapuu tutusti organisaatiosi valitseman vaihtoehdon mukaisesti. Nopean julkaisun valinneet saavat sen käyttöönsä ensimmäisenä, muutaman seuraavan viikon sisällä. Siitä hieman myöhemmin seuraa perässä ajastetun julkaisun valinneet organisaatiot ja heidän käyttäjänsä.

Seuraavien linkkien takaa löytyy lisätietoa Pääkäyttäjille: system requirements for Hangouts and how to optimize your network for Hangouts.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Hangouts Meet - videoneuvottelun uudistettu versio
Hangouts Meet - videoneuvottelun uudistettu versio
10 maaliskuuta, 2017

Hangouts Meet on uudistettu versio Googlen tutusta videoneuvottelussa, jonka kehityksessä on erityisesti huomioitu neuvo...

Pitkää nenää (tieto)murtovarkaalle
22 heinäkuuta, 2013

Hellettä ja ulkomaisia murtovarkaita, näitähän iltapäivälehtien otsikoissa aina mätäkuussa vilisee. Tai no ainakin murto...

Hangouts Meet - videoneuvottelun uudistettu versio
Hangouts Meet - videoneuvottelun uudistettu versio
10 maaliskuuta, 2017

Hangouts Meet on uudistettu versio Googlen tutusta videoneuvottelussa, jonka kehityksessä on erityisesti huomioitu neuvo...