Jos et vielä ole tutustunut Google+ Hangouts- videoneuvottelu toimintoon, tämä on juuri sinulle! 


Hangouts on Googlen sosiaalisen median palvelun, Google+:san, sisällä toimiva videoneuvottelu sovellus. Sen avulla voit kerätä itsesi lisäksi 9 ystävää samaan virtuaalihuoneeseen, vaikka kaikki paikalla olijat varsinaisesti olisivat eri puolilla maapalloa. Paitsi että kuulette ja näette toisenne reaaliaikaisesti, voitte myös jakaa kuvia ja videoita, tai vaikkapa pelata Hangoutsin hauskoja pelejä yhdessä. Myös näytön jakaminen onnistuu jos haluat näyttää muille mitä olet juuri parhaillaan puuhaamassa. 
Ja mikä paras, Hangoutsin voi soittaa ja siihen voi liittyä myös mobiilisti! Sinun tarvitsee vain ladata Google+- sovellus mobiililaitteeseesi (lataa täältä) ja voit osallistua puheluun vaikka puistosta tai kesämökin laiturilta.


Näin aloitat Hangoutsin:
  • Siirry Google+ profiiliisi Gmail navigointipalkista.
  • Profiilisi vasemman reunan navigoinnissa on kuvake, jossa lukee Hangouts, klikkaa sitä
  • Klikkaa Aloita Hangout
  • Avautuvasta ikkunasta pääset valitsemaan kenelle lähetät kutsun Hangoutsiin. Klikkaa nimet tai lisää valmis Piiri, jonka jälkeen voit painaa Hangoutiin.Voit myös kirjoittaa Hangoutille nimen jos haluat.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ Hangouts, oletko jo kilauttanut kaverille?
16 heinäkuuta, 2012

Jos et vielä ole tutustunut Google+ Hangouts- videoneuvottelu toimintoon, tämä on juuri sinulle!

Hangoutsin voi nyt aloittaa Gmailissa
Hangoutsin voi nyt aloittaa Gmailissa
15 elokuuta, 2012

Taannoin uutisoimme mahdollisuudesta aloittaa Hangouts- videoneuvottelu suoraan Gmailista ja lupasimme informoida jahka ...

Uutta! Gmail ja Kalenteri tekevät entistä paremmin yhteistyötä
Uutta! Gmail ja Kalenteri tekevät entistä paremmin yhteistyötä
3 toukokuuta, 2013

Jos teet paljon varauksia kalentereihin, tänään julkaistu uudistus lämmittää mieltäsi varmasti!