Jos et vielä ole tutustunut Google+ Hangouts- videoneuvottelu toimintoon, tämä on juuri sinulle! 


Hangouts on Googlen sosiaalisen median palvelun, Google+:san, sisällä toimiva videoneuvottelu sovellus. Sen avulla voit kerätä itsesi lisäksi 9 ystävää samaan virtuaalihuoneeseen, vaikka kaikki paikalla olijat varsinaisesti olisivat eri puolilla maapalloa. Paitsi että kuulette ja näette toisenne reaaliaikaisesti, voitte myös jakaa kuvia ja videoita, tai vaikkapa pelata Hangoutsin hauskoja pelejä yhdessä. Myös näytön jakaminen onnistuu jos haluat näyttää muille mitä olet juuri parhaillaan puuhaamassa. 
Ja mikä paras, Hangoutsin voi soittaa ja siihen voi liittyä myös mobiilisti! Sinun tarvitsee vain ladata Google+- sovellus mobiililaitteeseesi (lataa täältä) ja voit osallistua puheluun vaikka puistosta tai kesämökin laiturilta.


Näin aloitat Hangoutsin:
  • Siirry Google+ profiiliisi Gmail navigointipalkista.
  • Profiilisi vasemman reunan navigoinnissa on kuvake, jossa lukee Hangouts, klikkaa sitä
  • Klikkaa Aloita Hangout
  • Avautuvasta ikkunasta pääset valitsemaan kenelle lähetät kutsun Hangoutsiin. Klikkaa nimet tai lisää valmis Piiri, jonka jälkeen voit painaa Hangoutiin.Voit myös kirjoittaa Hangoutille nimen jos haluat.

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google+ Hangouts, oletko jo kilauttanut kaverille?
16 heinäkuuta, 2012

Jos et vielä ole tutustunut Google+ Hangouts- videoneuvottelu toimintoon, tämä on juuri sinulle!

Google Meet osaksi Classroomin kursseja
Google Meet osaksi Classroomin kursseja
14 huhtikuuta, 2020

Hangouts Meet on nyt Google Meet, joka osaltaan selkeyttää palvelun nimeen liittyvien sekaannusten estämisessä. Samalla ...

Gmail haku etsii nyt kaikkialta
Gmail haku etsii nyt kaikkialta
12 marraskuuta, 2015

Jos haluat löytää jotakin postilaatikostasi, Gmailissa ehdottomasti paras keino tähän on hyödyntää hakua. Aikaisemmin pe...