Google Drivessä on mahdollista järjestää dokumentteja kansioihin samalla kun muokkaat kyseistä dokumenttia. Järjestämällä tiedostot kansioihin, ylläpidät hyvää järjestystä Drivessä ja mahdollistat tehokkaamman tiedon ylläpitämisen ja jakamisen. 


Klikkaa dokumentin nimen vieressä olevaa kansio- kuvaketta -> valitse aukeavasta ikkunasta haluamasi kansio -> Ota muutokset käyttöönJos olet jo aikaisemmin siirtänyt dokumentin kansioon, klikkaa kuvaketta Drive kertoo sinulle, missä kansiossa kyseinen dokumentti sijaitsee.
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Järjestä dokumentit Google Drivessä
Järjestä dokumentit Google Drivessä
13 heinäkuuta, 2012

Google Drivessä on mahdollista järjestää dokumentteja kansioihin samalla kun muokkaat kyseistä dokumenttia. Järjestämäll...

Uutta! Google Drive kansiot Google Sivustoilla
Uutta! Google Drive kansiot Google Sivustoilla
6 maaliskuuta, 2013

Monet Google käyttäjät ovat jo kauan toivoneet ominaisuutta, jolla Google Sivustolle voisi upottaa kokonaisen kansion Go...

Uutta! Google Drive kansiot Google Sivustoilla
Uutta! Google Drive kansiot Google Sivustoilla
6 maaliskuuta, 2013

Monet Google käyttäjät ovat jo kauan toivoneet ominaisuutta, jolla Google Sivustolle voisi upottaa kokonaisen kansion Go...