Google Drive -verkkosovellus säilyttää tiedoston viimeisimmän version ja edelliset versiot. Päivityksen myötä se poistaa automaattisesti edelliset versiot, kun ne ovat yli 30 päivää vanhoja tai kun samasta tiedostosta on yli 100 edellistä versiota. Voit muuttaa tätä asetusta ja säilyttää jotkin versiot pysyvästi. Muista kuitenkin, että sinun on ehkä ostettava lisää tallennustilaa, sillä nämä versiot kuluttavat Google Drive -verkkosovelluksen tallennustilaa.

Tiedostoversioiden automaattisen poiston poistaminen käytöstä

  1. Valitse tiedosto Google Drive -verkkosovelluksesta.
  2. Laajenna avattava Lisää-valikko ja valitse Hallinnoi versioita.
  3. Valitse versiot, joita et halua poistaa automaattisesti, merkitsemällä Älä poista automaattisesti -sarakkeessa oleva valintaruutu. Versiot, joita ei poisteta automaattisesti,kuluttavat tallennustilaa.
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Apps admin: poista käyttäjiä turvallisemmin
Google Apps admin: poista käyttäjiä turvallisemmin
10 heinäkuuta, 2014

Google Apps hallintapaneeliin on tullut uusi ominaisuus, jotta vahingossa tapahtuneilta Drive tiedostojen menetyksiltä v...

Uutta: Driveltä poistetut tiedostot voidaan palauttaa
Uutta: Driveltä poistetut tiedostot voidaan palauttaa
2 heinäkuuta, 2014

Uutuutena Google Apps-tunnusten pääkäyttäjät voivat palauttaa organisaation käyttäjien Driveltä poistamia tiedostoja. Tä...

Google Apps admin: poista käyttäjiä turvallisemmin
Google Apps admin: poista käyttäjiä turvallisemmin
10 heinäkuuta, 2014

Google Apps hallintapaneeliin on tullut uusi ominaisuus, jotta vahingossa tapahtuneilta Drive tiedostojen menetyksiltä v...