Google panostaa monin tavoin käyttäjien arvokkaan tiedon turvaamiseen. Tänään julkaistu uudistus pyrkii varoittamaan käyttäjiä, mikäli herää epäilys siitä, että tilisi turvallisuus saattaisi olla uhattuna. 


Ilmoitus näyttää tältä:


Jos saat tällaisen ilmoituksen, kyse ei välttämättä ole siitä, että tilisi olisi kaapattu. Tämä on ennakoiva varoitus mikäli Googlen turvallisuuskeskus epäilee tiliäsi tarkkailtavan.

Ilmoituksen saadessasi toimi seuraavasti:
- Vaihda salasanasi (suosi isoja ja pieniä kirjaimia, sekä numeroita ja välimerkkejä)
- Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön
- Päivitä selaimesi ja sen lisäosat


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Upota kuva sähköpostiin
Upota kuva sähköpostiin
8 lokakuuta, 2012

Kuvia voi lähettää sähköpostin liitteenä, mutta jos et aina halua muistuttaa erillisestä liitteestä tai haluat vain yksi...

Dokumentit vinkki: merkitse tietyt henkilöt kommenttiin
Dokumentit vinkki: merkitse tietyt henkilöt kommenttiin
4 kesäkuuta, 2012

Google Dokumenteissa voit jättää kommentteja esim. tiettyyn kohtaan asiakirjaa, jolloin kollegasi tietävät sinun kohdist...

Kuinka Google Haku toimii?
4 kesäkuuta, 2012

Googlettamalla löytyy vastaus nykyään liki kysymykseen kuin kysymykseen. Tiedonetsimisessä se on lyömätön apuväline, mut...