Google panostaa monin tavoin käyttäjien arvokkaan tiedon turvaamiseen. Tänään julkaistu uudistus pyrkii varoittamaan käyttäjiä, mikäli herää epäilys siitä, että tilisi turvallisuus saattaisi olla uhattuna. 


Ilmoitus näyttää tältä:


Jos saat tällaisen ilmoituksen, kyse ei välttämättä ole siitä, että tilisi olisi kaapattu. Tämä on ennakoiva varoitus mikäli Googlen turvallisuuskeskus epäilee tiliäsi tarkkailtavan.

Ilmoituksen saadessasi toimi seuraavasti:
- Vaihda salasanasi (suosi isoja ja pieniä kirjaimia, sekä numeroita ja välimerkkejä)
- Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön
- Päivitä selaimesi ja sen lisäosat


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google muuttaa G Suite -tuotteiden hinnoittelua
Google muuttaa G Suite -tuotteiden hinnoittelua
17 tammikuuta, 2019

G Suite -tuotekokonaisuuden yksi kiitetyimmistä ominaisuuksista on palvelun jatkuva kehittyminen: Google julkaisee tasai...

Kuinka Google Haku toimii?
4 kesäkuuta, 2012

Googlettamalla löytyy vastaus nykyään liki kysymykseen kuin kysymykseen. Tiedonetsimisessä se on lyömätön apuväline, mut...

Cloudpointin nettisivut ovat uudistuneet
Cloudpointin nettisivut ovat uudistuneet
27 elokuuta, 2021

Cloudpointin nettisivut ovat uudistuneet! Tervetuloa tutustumaan uusille sivuillemme osoitteessa www.cloudpoint.fi!