Projektipalaverin tai kokouksen sovittaminen usean henkilön kiireiseen aikatauluun saattaa joskus olla varsin hankalaa. Google+ Hangouts- videoneuvottelu toiminto on osoittautunut oivaksi ratkaisuksi koota sijainnista riippumatta henkilöt neuvotteluun, jossa kaikki osalliset voivat nähdä ja kuulla toisensa, työstää dokumentteja yhdessä, jakaa näytön ja pitää esityksiä. 

Google+:san täytettyä ensimmäisen pyöreän vuotensa, julkaistiin eilen  Google+ Tapahtumat - toiminto, jonka avulla on mahdollista luoda tapahtumia ja kutsua niihin ihmisiä. 
Monipuolisena toimintona sen hyödyntäminen yrityskäytössä luo mahdollisuuksia moneen, erityisen tehokkaasti esimerkiksi ajastetun videoneuvottelun luomiseen, jolloin Hangouts- projektipalaverin voi luoda tapahtuma ja kutsua halutut henkilöt, jolloin tapahtuma merkkaantuu myös heidän kalentereihinsa pitäen aikataulutuksen ajantasaisena ja aina yhdessä paikassa.
Näin luot ajastetun videoneuvottelun:
  • Valitse Tapahtumat navigoinnista -> Luo tapahtuma
  • Vaihda teema- kohasta voi valita haluamansa kuvan joko Googlen tarjoamista vaihtoehdoista tai omista kuvistasi
  • Määritä tapahtumalle nimi ja ajankohta (myös päättymisaika on mahdollista merkitä)
  • Tapahtumavaihtoehdot- valikko -> Parannettu -> Google+ Hangout
  • Lisää kutsuttavat henkilöt suoraan Piireistä, yhteystiedoista tai kirjoittamalla vastaanottajan sähköpostiosoitte
  • Klikkaa Kutsu
  • Kutsutut henkilöt saavat kutsusta ilmoituksen sähköpostitse, jolloin he voivat valita heti haluavatko osallistua tapahtumaan (Kyllä, Ehkä, Ei)
  • Kutsussa näkyy tapahtumapaikkana Google+ -hangout, joka toimii myös linkkinä suoraan tapahtumaan
  • Viesti kutsusta näkyy myös Google+ profiilissa
  • Tarkista käytettävyys- kohta avaa tapahtuman Google Kalenterissasi, jolloin ajankohdan vertaaminen muihin kiireisiin onnistuu vaivattomasti
Kasvata tiimisi tuottavuutta kokouksilla, joissa voi olla 10 henkeä ja joissa käytetään tehokkaita työkaluja, kuten ruudun jakaminen ja Google-dokumentit.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Näin luot kyselyn Google Formsilla
2 marraskuuta, 2018

Jos et vielä ole tutustunut Googlen helppokäyttöiseen Forms-lomaketyökaluun, kannattaa napata tämä ohje talteen. Formsia...

Google Meet uutuus: näytönjako videoille
Google Meet uutuus: näytönjako videoille
22 huhtikuuta, 2020

Viime viikkojen kysytyimpiä kysymyksiä on ollut Google Meet -videoneuvottelussa toistettavien videoiden äänien saaminen ...

Uusi beta-toiminto julkaistu Google Classroomiin
Uusi beta-toiminto julkaistu Google Classroomiin
15 elokuuta, 2019

Google on julkaissut mielenkiintoisen uuden beta-ohjelman G Suite for Education -tunnuksilla Classroomia tai uutta Googl...