Juuri lanseeratun  Google Driven avulla työskentely organisaatiossasi tehostuu aivan uudella tavalla.

Google Drive:

 • Uuden luominen ja yhteistyö. Jaa yksittäisiä tiedostoja tai kokonaisia kansioita valitsemiesi henkilöiden tai koko tiimisi kanssa. Voit jakaa tiedostojasi jopa asiakkaidesi, toimittajiesi ja liikekumppaniesi kanssa. Kehitä ideoita yhdessä tiimisi kanssa ja tee helposti ja tehokkaasti yhteistyötä käyttämällä tiedostojen keskusteluominaisuutta.
 • Kaikkien tiedostojen turvallinen tallentaminen ja niiden käsittely mistä vain (erityisesti tien päältä). Tiedostoja voi käsitellä verkkoselaimella kotoa tai toimistolta, tietokoneelle voidaan asentaa Drive on your Mac or PC -sykronointiohjelma tai Android-puhelimeen tai tablettiin voidaan ladata Drive -applikaatio. iOS-laitteet yritetään saada mukaan tulevina viikkoina. 
 • Säilytä tietojasi turvassa. Vaikka laitteesi varastettaisiin tai se vahingoittuisi, tietosi ovat turvassa Google pilvessä. Yritystason suojauksen ja luotettavuuden ansiosta voit olla varma, että tiedostosi ovat tallessa Google Drivessä. Google suojaa tiedot mm. seuraavin tavoin:
  • Palvelutasosopimuksessa on mainittu 99,9 %:n käytettävyys, joten tiedostot ovat aina käytettävissäsi, kun tarvitset niitä.
  • Tiedostot lähetetään selaimesi ja palvelimiemme välillä salatussa muodossa.
  • Kaksivaiheisen tarkistuksen avulla voidaan estää tilin valtuuttamaton käyttö.
  • Tiedot replikoidaan aina palvelimillimme yhtä aikaa.
  • Tehokkaat palvelinkeskuksen turvatoimet, kuten ympäri vuorokauden toimiva vartiointi.
 • Haku kaikesta materiaalista. Käyttämällä tehokkaita hakuominaisuuksia löydät etsimäsi nopeasti. Voit etsiä tiedostoja (myös kuvia, joissa on tekstiä) tekemällä avainsanahakuja ja käyttämällä suodattimia.
 • Avaa mikä tahansa tiedosto ja tarkastele sen sisältöä. Voit tarkastella yli 20:tä erilaista tiedostotyyppiä selaimellasi, esimerkiksi videoita tai Adobe Illustrator- ja Photoshop-tiedostoja. Voit tarkastella tiedostoja, vaikka laitteessasi ei olisi tiedostotyypin luomiseen tarvittavaa ohjelmistoa. Tallenna tiedostoja Aviary-, Animoto-, Balsamiq- ja muista verkkosovelluksista suoraan Google Driveen ja käynnistä sovellukset avaamalla nämä tiedostot Drivesta.

Käytön voi aloittaa Google Apps for Business kokonaisuuteen kuuluvalla 5 gigatavun ilmaisella tallennustilalla - tarpeeksi lomareissukuviin, asiakirjoihin ja koko uran tarjousdokumentteihin. Valitettavasti yrityskäyttäjien mahdollisuus ostaa lisätilaa mahdollistuu vasta lähiviikkojen aikana, sillä Google Drive otetaan käyttöön vaiheittain toimintavarmuuden ja suurten käyttäjämäärien vuoksi. Lisätilan ostaminen mahdollistuu samalla kun palvelun lanseeraaminen etenee, tarjoten mm. mahdollisuuden pääkäyttäjälle jakaa tilaa halutulla tavalla muiden käyttäjien kesken, joten tutustu ensin palveluun ilmaisen 5GB tallennustilan kanssaihastu ja ota yhteyttä myyntiimme. 

Järjestelmänvalvojat voivat hankkia jopa 16TB lisätilaa, alkaen 3 EUR kuussa/20GB. (Kyllä. 16 000 GB.) Tarkan euromääräisen hinnoittelun julkaisemme mahdollisimman pian. Päivitettäessä suurempaan tallennustilaan käyttäjä saa samalla ylimääräisen 25 gigatavun lisätilan Gmail-tililleen.
Tulevaisuudessa vaihtoehdot lisätilan hankkimiselle ovat:

 • Google Apps for Business pääkäyttäjänä voit ostaa lisätilaa Google Driveen ja jakaa sitä organisaatiosi käyttäjille.
 • Käyttäjät voivat ostaa lisätilaa itselleen (ellei pääkäyttäjä sulje pois mahdollisuutta tähän organisaation sisällä)

Lisätietoja pääkäyttäjille.


Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Google Drive uutisia Pääkäyttäjille
25 huhtikuuta, 2012

Juuri lanseeratun  Google Driven avulla työskentely organisaatiossasi tehostuu aivan uudella tavalla. Google Drive: Uude...

Mindmap Google Drivessä
14 marraskuuta, 2012

 Anne Rongas on kirjoittanut blogissaan mielenkiintoisen tekstin Google Driven yhdistämisestä mindmap sovellukseen nimel...

Suojaa Google Lomakkeesi salasanalla
Suojaa Google Lomakkeesi salasanalla
28 maaliskuuta, 2014

Googlen Drivellä toimiva lomaketyökalu on todella suosittu monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Sen avulla voi helpo...