Hangouts Meet on nyt Google Meet, joka osaltaan selkeyttää palvelun nimeen liittyvien sekaannusten estämisessä. Samalla Google on julkaissut Google Classroomiin Meet-ominaisuuden, jonka avulla opettaja voi liittää kurssiin Meet-videoneuvottelun.

Toimi seuraavasti, jotta saat Meetin osaksi Classroon kurssiasi:
  • Luo Classroomin kurssi
  • Avaa kurssin asetukset oikean yläkulman ratas-painikkeesta
  • Yleiset-kohdasta löydät Meet toiminnon, jonka voit lisätä klikkaamalla "Luo Meet-linkki". Kun lisäksi valitset "Näkyy oppilaille", linkki ilmestyy Streamin otsikkokuvan päälle. 
  • TÄRKEÄÄ: Avaa itse Meet-neuvottelu heti sen kurssille liittämisen yhteydessä. Ei haittaa lainkaan, että oppilaat eivät ole mukana. Tämä vaihe tehdään vain kerran, jotta järjestelmä tunnistaa sinut Meetissä opettajaksi ja sinulla säilyy korkeimmat hallinta-asetukset videoneuvotteluun.
  • Jos unohdat aluksi liittyä videoneuvotteluun ensimmäisenä tai joku oppilaista ehtii ennen sinua, generoi asetuksista uusi Meet-linkki kurssille ("nollaa") ja klikkaa sitten itsesi ensimmäisenä sisään. 

Googlen Meetiin liittyen käyttöohjeen löydät täältä: http://bit.ly/hangoutsmeetohje

Tukemme auttaa ongelmatilanteissa:  tuki@cloudpoint.fi
Mia
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint  - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan
Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Uutuus Dokumenteissa: suojaa Laskentataulukon solut
Uutuus Dokumenteissa: suojaa Laskentataulukon solut
8 elokuuta, 2012

Kun yhdessä Laskentataulukossa on monta yhteiskäyttäjää, joku saattaa vahingossa tai tietämättään muokata sellaista solu...

Missä vika kun palvelu ei pelaa?
Missä vika kun palvelu ei pelaa?
17 maaliskuuta, 2020

Opintojen ja työskentelyn siirtyessä verkkoon on keskusteluun noussut verkkoyhteydet, niiden haasteet ja kaatuilevat pal...

Hangouts saapuu Gmailiin myös Google Apps- tileissä
2 elokuuta, 2012

Uutisoimme toissapäivänä Googlen uudesta päivityksestä, joka tuo Hangouts-videoneuvottelun Gmailiin, korvaten perinteise...