Olemme todella iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme ensimmäinen pohjoismainen Hubspot CRM & Sales Hub -kumppani. Jatkossa kauttamme on saatavissa paitsi Hubspot palvelun lisenssit, myös tekniset ja muutoksenhallinnalliset asiantuntijapalvelut Hubspot CRM ja Sales Hubin määritykseen.

Mikä on Hubspot CRM & Sales Hub?

Hubspot CRM on nykyaikainen asiakkuudenhallintajärjestelmä, joka kokoaa kaikki yrityksesi tiedot yhteen paikkaan. Jokaisella yrityksellä tulisi olla käytössään CRM-ratkaisu, jonka avulla ylläpidetään tietoa asiakkaista, yhteistyökumppaneista ja potentiaalisesti asiakkuuksista. Hubspot CRM on täysin maksuton ja sen käyttöönottaminen on helppoa. 

Useita palkintoja voittanut CRM-ratkaisu toimii Hubspot-tuoteperheen sydämenä, jonka yhteyteen tarjoamme Hubspot Sales Hub -myyntityökalut. Sales Hub -ratkaisujen avulla tehostat yrityksesi myyntiprosesseja ja niiden hallintaa, jolloin aikaa säästyy myyntityön kaikissa vaiheissa. Hyvä työkalu kokoaa yhteen kaiken tarvittavan, kuten viestit, materiaalit, muistiinpanot, soitot ja tapaamiset. Arvailun voi unohtaa: Hubspot Sales Hub -ratkaisu mahdollistaa viestien seurannan ja nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin, jolloin kaupat syntyvät lyhyemmässä ajassa. Hubspot CRM ja Sales Hub on kokonaisuus, joka haastaa perinteiset CRM-ratkaisut ja säästää aikaa myyntityön jokaisessa vaiheessa.

Kohti Hubspotia kanssamme

Hubspot CRM ja Sales Hub kumppanina tarjoamme sertifioidut asiantuntijapalvelut Hubspot-ratkaisujen käyttöönottoon, määritykseen ja ylläpitoon. Tekninen tiimimme auttaa tiedon siirrossa aikaisemmasta järjestelmästänne Hubspotiin ja muutoksenhallinnan tiimimme tukee uusien prosessien määrittelyssä tarpeidenne mukaisesti. Lopputuloksena on ketterä projektimalli, jossa siirtymä uuden CRM ja Sales -työkalun hyödyntämiseen muodostetaan yhteistyönä. 
Husbpot soveltuu käytettäväksi erinomaisesti Google G Suite ja Microsoft O365 -tuotteiden rinnalla. Lisäksi Hubspotiin on mahdollista integroida lukuisia muita käytössänne mahdollisesti olevia tuotteiden, jolloin Hubspotista muodostuu todellinen yrityksesi asiakkuuden ja myynnin hallinnnan aarrearkku. 

Mia Bergius
Marketing & Change Management Manager
Cloudpoint - onnistumisvarmuutta sinne missä sitä tarvitaan

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä – Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä.

Heräsikö ajatus? Kirjoita kommentti!

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä postaukset:

Cloudpointista ensimmäinen pohjoismainen Hubspot CRM & Sales Hub -kumppani
Cloudpointista ensimmäinen pohjoismainen Hubspot CRM & Sales Hub -kumppani
9 toukokuuta, 2019

Olemme todella iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme ensimmäinen pohjoismainen Hubspot CRM & Sales Hub -kumppan...

Chromebook App Hub kokoaa laajennukset yhteen paikkaan
Chromebook App Hub kokoaa laajennukset yhteen paikkaan
30 lokakuuta, 2019

Meiltä kysellään toistuvasti vinkkejä ja suosituksia Chromebookien laajennuksiin. Tarjonta on laaja ja sopivan sovelluks...

Chromebookien USB-hubeja saatavilla
Chromebookien USB-hubeja saatavilla
10 kesäkuuta, 2020

Toimistollemme on saapunut uusi erä paljon kyseltyjä, Chromebookeille sopivia USB-C hubeja, joissa on runsaasti erilaisi...